Generelt

Rejs med team green2green til Italien, og nyd den sene forårssol ved foden af Etna.

Oplev Siciliens enestående natur, smagfulde køkken og rige kulturhistorie.

Middelhavets perle vil med garanti kapre dit hjerte. Den sicilianske kultur er afslappet, landskabet frodigt, og køkkenet er præget af forskellige kulturer, der har influeret øens rige historie.
Overalt er historien nærværende i de græske templer og de romerske villaer.
Vi kommer til at opleve Siciliens mange facader på denne tur, ligesom vi selvfølgelig stifter bekendtskab med det rustikke køkken, der altid er baseret på årstidens friske råvarer. De mange gode smagsoplevelser kan man især, takke det solrige klima for.

Ugens 5 runder vil selvfølgelig indeholde matcher i par, hold eller individuelt. Du spiller dog altid din egen bold, alle 18 huller. Der spilles i en eller to rækker, afhængig af spilleform og deltagerantal. Starttider og holdsammensætninger oplyses af matchlederne på resortet, og selvfølgelig er der præmier til de bedste.

Det hele foregår i selskab med vores kompetente matchledere, der tager dig igennem en rejse med kultur, historie og ikke mindst det dejlige Il Pìcciolo Etna Golf Resort & SPA.

Flyrejsen

Flyrejsen er med KLM via Amsterdam til Sicilien:

Fra København:

Udrejse 30. april 2022 CPH-Amsterdam-Catania 09:25 - 10:50 / 13:10- 16:00
Hjemrejse 7. maj 2022 Catania-Amsterdam-CPH 16:50 - 19:55/ 21:05 - 22:30

Fra Billund;

Udrejse 30. april 2022 Billund-Amsterdam-Catania 10:05 - 11:15 / 13:10 - 16:00
Hjemrejse 7. maj 2022 Catania-Amsterdam-Billund 16:50 - 19:55 / 21:35 - 22:45

Fra Aalborg:

Udrejse 30. april 2022 Aalborg-Amsterdam-Catania 10:10 - 11:30 / 13:10 - 16:00
Hjemrejse 7. maj 2022 Catania-Amsterdam-Aalborg 16:50 - 19:55 / 21:10 - 22:30

Tilladt bagage er 23KG kuffert, 23KG golfbag og 8KG håndbagage. Tilladt bagage er betinget af medlemskab af KLM Flying Blue bonussystem.

Hotellet

Il Pìcciolo Etna Golf Resort & Spa ligger fantastisk ved foden af Etna på middelhavets største ø Sicilien. Dette eksklusive 4-stjernede hotel er vores hjem for ugen, der byder på golf, vin, udflugter og afslapning under solen.

Hotellet er bygget på en gammel herregård, der er blevet fuldstændig renoveret. Værelserne er i flotte lyse farver og meget åbne. Dertil kommer den smukke udsigt ud over det omkringliggende landskab. Et landskab der foruden den barske vulkan, også byder på en nationalpark, hvor den floden Alcantara løber.

Ved hotellet ligger en charmerende 18-hullers golfbane. (Let kuperet bane -buggy kan anbefales), indendørs og udendørs pools, et wellness center og spa.

I naturlig omgivelse af den storslåede og mystiske vulkan Etna, der for nyligt er erklæret et Unescos verdensarbsliste.

Golfbanerne

Rejsen indeholder 5 runder golf på Il Pìccolo Golf Club, der ligger i forlængelse af hotellet.

Il Pìcciolo Golf Club er fra 1989, og er dermed den ældste golfbane på Sicilien. Banen ligger i et idylisk landskab omgivet af smukke olivenlunde og vinranker. Med den spektakulære vulkan Etna lurende i horisonten er, der lagt i ovnen til en uforglemmelig oplevelse. Banen har tidligere lagt græs til store Europæiske mesterskaber, og kan tilbyde gode og moderne træningsfaciliteter. Let kuperet bane (buggy kan anbefales).

Transport

Der er arrangeret fælles transport mellem lufthavn og hotel.

Turleder

Peter & Vera Kirketerp

Pakken indeholder

  • Flyrejsen fra København, Aalborg eller Billund med KLM
  • 7 nætters ophold i dobbeltværelser med morgenmad
  • 7 middage uden drikkevarer
  • 5 runder golf på Il Pìcciolo golf club
  • Daglig indgang til Spa
  • Én vinsmagning med 5 Etna vine på en gammel vingård
  • Heldags udflugt på Etna og i området i Jeep / bus
  • Udflugt til Taormina
  • Match og turledelse, indlagte turneringer og præmier mm.
  • Transfer mellem lufthavn og resort

Pris per person: DKK 10.995

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Sicilien

SicilienSicilien er en af Europas nye golf destinationer – og den charmerende ø byder på flere golfperler. Sicilien er altid en rejse værd, for her får du mulighed for at nyde den italienske stemning i storcharmerende landsbyer, der hver især kan karakteriseres som en naturperle med fremragende seværdigheder. Etna, Tempeldalen og Taormina er blot nogle af Læs mere

Italien

ItalienItalien er mere end bare Rom. Der tales ikke meget om golf i Italien – fordi mange ikke har prøvet det! Vi har muligheder over hele Italien – Gardasøen, Venedig, Pisa, Toscana, Milano, Rom mm. I Rom finder man et væld af historie samlet på et sted. Vi har flere hoteller i centrum indenfor muren. Læs mere