Generelt

Kan en eksotisk matchtur friste, så er Mauritius måske lige sagen!
Matchturen går i år til Belle Mare Plage, som ligger ud til havet på den østlige side af Mauritius. Resortet er kun adskilt fra vandet af en to kilometer lang strand, som i øvrigt er en af øens bedste. Området er tæt bevokset og det “tropiske” og “eksotiske” kommer virkelig til sin ret på resortet.

Et koralrev ud for stranden skaber nærmest perfekte betingelser for dykning, snorkling og andre aktiviteter i og på vandet, og efter en lang og aktiv dag kan du slappe helt af i hotellets spa, som er baseret på orientalske energifilosofier. Udover vandsport og spa ligger to af Mauritius’ bedste golfbaner (The Legend og The Links) i tilknytning til hotellet, og her skal vi nyde vores mange hyggelige og sjove matcher.

På turen er der maksimalt plads til 23 deltagere og 1 rejseleder. Rejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere og 1 rejseleder.

Flyrejsen

Flyrejsen gennemføres med Air France:

Udrejse 24. november 2021 København - Paris - Mauritius: 18:00 / 20:00 - 23:35 / 13:40
Hjemrejse 6. december 2021 Mauritius - Paris - København 21:10 / 06:00 - 07:10 / 09:05

Tilladt bagage 23kg kuffert, 23kg golfbag og 10kg håndbagage.

Hotellet

Constance Belle Mare Plage har 259 værelser og 18 villaer plus Presidential villa på overdådige 852 m2. Det kan måske lyde som et stort antal værelser, men I mærker det ikke på andet end, at I har adgang til en stort udbud af faciliteter fra restauranter til vandsport. De mange mindre bygninger er fordelt om de 4 pools, så der aldrig bliver trængsel.
7 restauranter og 6 barer sørger for at der altid er noget at give sig til efter at solen er gået ned. Restauranterne har hver deres tema og byder på lækre retter, lige fra lokale mauritiske retter til mad fra middelhavsområdet. Der er mulighed for masser af aktiviteter både til lands, vands og i luften, heraf eksempelvis helikopterture, quad-biking og undervands gåtur mod betaling.
Der er masser af fredfyldte kroge til at nyde både sol og skygge på Constance Belle Mare Plage. Den lange strand inviterer til både afslapning, badeture og gode gåture. Og inde mellem palmerne finder I hele 4 skønne poolområder med solstole. Hertil kommer de store grønne plæner, der konstant minder jer om at morgendagen står på endnu en herlig runde golf.

Den store brug af naturmaterialer fra palmetækkede tage og parasoller over boardwalks og soldæk i træ til værelsernes gennemførte indretning giver resortet en særlig harmoni og elegance. Man slapper af, suger til sig af atmosfæren og nyder det.

Golfbanerne

De to 18-hullers golfbaner på Belle Mare Plage Resort ligger i et smukt natur landskab.
Links Course er den nyeste af de to baner fra 2002, mens Legend Golf Course, der bl.a. er blevet benyttet af European Senior Tour er fra 1994.  Banen er kåret blandt de bedste på Mauritius. Legend Course er fladere og smallere end nabobanen. Links Course og den kræver spillerens fulde opmærksomhed, for at komme sikkert rundt uden tab af alt for mange bolde.

Ekstra

MOD TILLÆG PÅ "FRIDAGEN":
Tag på en heldags ø-rundtur med frokost, med masser af oplevelser!
Vi ser og besøger byen Curepipe med shoppingmuligheder. Stopper ved Trou aux Cerfs, den sovende vulkan, hvorfra man har en fantastisk udsigt over byen Curepipe og det centrale plateau, Ganga Talao, tillige kendt som Great Basin og der betragtes som en helligdom og hinduismens helligste sted på Mauritius, med forskellige templer og statuer. Endvidere Black River Gorges området, der er kendt for dets storslåede vandfald, grønne skove, og det højeste bjerg på øen. Slutteligt besøges Rhumerie de Chamarel, hvor man vil lære om destillationsprocessen af Rom - vi smager naturligvis også på sagerne!

Turleder

Torben Vind

Pakken indeholder

  • Flyrejsen København - Paris - Mauritius t/r
  • Transport af golfbag og kuffert
  • 11 nætters ophold på Belle Mare Plage
  • Halpension - morgen- & aftensmad
  • 8 runder golf på Legend & Links
  • Matcher, turneringsledelse og præmier
  • Alle transfers og guide service

Pris per person: DKK 22.995

Tillæg for enkeltværelse: DKK 8.700

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Mauritius

MauritiusEt tropisk golf paradis. I det Indiske Ocean, 800 km øst for Madagascar, ligger Mauritius som en grøn smaragd, omgivet af det turkisblå hav, som skyller mod de kridhvide sandstrande i ly af koralrevet. Alene den lille tidsforskel på 3 timer fra Danmark er en stor fordel. Det er med til at gøre øen til Læs mere