Generelt

El Rompido Resort er blandt vores populæreste destinationer. Her findes samlet hotel, lejligheder, 2 golfbaner mm.  Vi skal bo på El Rompido The Hotel.

Resortet ligger 1½ times buskørsel fra lufthavnen i Sevilla og blot ½ km fra den hyggelige marina i selve byen El Rompido, hvor der er strandbarer, diskotek og mindre indkøbsmuligheder.

Matchleder Torben Vind står klar til at styre denne uge i forårets milde varme – og med flot hotel, 2 gode golfbaner og Semi All Inclusive kan det ikke gå galt.
Vi anbefaler en hurtig tilmelding – Torben Vind er også populær!
Der er plads til 40 spillere!

Flyrejsen

Flyrejsen er med Airbus fra danske DAT

Udrejse tirsdag 9. april 2019 Billund til Sevilla 08.00/ 12.15
Hjemrejse tirsdag 16. april 2019 Sevilla til Billund 12.30/ 16.45

Tilladt bagage er 15KG kuffert, 15KG golfbag og 8KG håndbagage

Hotellet

El Rompido The Hotel har 5 "spanske" stjerner - dette er vort "hjem" hele ugen!
Hotellet har en meget høj standard, er charmerende og har alle moderne faciliteter. Der er hyggeligt, en god stemning og et altid venligt, smilende, serviceminded personale.

De 196 værelser har sove/opholdsrum, flot badeværelse, tv, air-condition, hårtørre, minibar, pengeskab, frit internet og er alle med balkon.
Restauranten bruges til morgenbuffeten og aftenbuffeten. Der er både en lobbybar og en aftenbar, ofte med underholdning.

Der er også frit internet i lobbyen, parkeringspladser, inden- og udendørs-svømmebassin, tennisbaner mm. Til resortet hører desuden et lille supermarked med et pænt sortiment af dagligvarer.

Alle hotellets gæster har fri adgang til fitness rum og det hyggelige Spa & Beauty Center med jacuzzi, sauna, dampbad mm - diverse behandlinger kan bestilles mod betaling.
Opholdet er med Semi All inclusive - morgenbuffet, aftenbuffet og drikkevarer fra 17:00 til 24:00.

 

Området råder over mange smukke middelhavsstrande, hvor man kan få noget sol. Dertil kommer de spanske naturområder, hvor man kan opleve det skønne naturlandskaber. De omkringliggende spanske småbyer giver en hel unik stemning i området, og her kan man finde gode lokale restauranter og få smagt på den spanske gastronomi.

Golfbanerne

De 2 golfbaner, El Rompido North og South, ligger lige uden for fordøren. Her spilles de 5 runder golf. De har begge en god standard og udfordringer for en hver.

De har også begge en skøn natur, hvor South ligge tættest på Atlanterhavet - enkelte huller har havudsigt - og North er mere ind inde i landet. Bemærk at det tager 5 minutter længere at gå til North hul 1, end South hul 1, der ligger ved siden af hotellet.

Der er et nydeligt selvstændigt klubhus med proshop, restaurant (mod betaling) og  omklædningsfaciliteter. Det er  muligt at opbevare golfudstyret i klubhuset hele ugen – mod en lille symbolsk betaling.

Både ved South og North er der driving range og andre gode træningsfaciliteter.
I området findes flere andre golfbaner af god kvalitet – nævnes kan La Monacilla (Olazabal design, med bermudagræs, hvorfor den kan se "gul" ud!) og topbanen Monte Rei i Portugal.

Golf

På de 5 spilledage arrangerer vore dygtige matchledere forskellige turneringer - individuelt, par, hold mm. Du spiller dog alle dage din egen bold alle 18 huller.

Der spilles i en eller to rækker, afhængig af spilleform og deltagerantal . Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen. Starttider og holdsammensætninger oplyses af matchlederne på resortet, og selvfølgelig er der præmier til de bedste.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og hotel.

Ekstra

På fridagen kan der arrangeres en udflugt til Sevilla, Huelva eller en af de nærliggende golfbaner. Dagen kan selvfølgelig også bruges til afslapning ved poolen!

Turleder

Torben Vind

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund-Sevilla-Billund
  • Transport af bagage -kuffert 15KG, golfbag 15KG, håndbagage 8KG
  • 7 nætter i dobbeltværelse på The Hotel
  • Semi All Inclusive - morgenbuffet, aftenbuffet og drikkevarer fra 17.00 til 23.00
  • 5 runder golf på El Rompido North & South
  • Fri trolley alle 5 spilledage
  • Golfuge - matcher, ledelse, overraskelser, præmier
  • Bustransfer fra/til Sevilla lufthavn
Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen er mindre turistet og yderst autentisk med en varm og velkommende befolkning. Områdets største by Huelva har et indbyggertal omkring 150.000 og byder på flere spændende attraktioner. Især Columbus skibene Santa Mariá, Pinta & Santa Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere