Generelt

Tag med Pro Carsten Klingenberg fra Birkemose Golf Club og green2green på en herlig matchtur til Sydspanien!

I provinsen Huelva ligger det skønne El Rompido, og med ophold i lejligheder på det populære El Rompido The Club, All inclusive og 5 runder golf vil matchturen med garanti blive en succes.
Ugen vil bestå af golf på Nord og Sydbanen, hvor der spilles turnering – selvfølgelig med mulighed for at vinde præmier – samt træning fra Carsten Klingenberg!

Området er skønt, golfbanerne er omringet af appelsinplantager, og på nogle af hullerne er der mulighed for havkig til Atlanterhavet. Hvis golfrunden er gået let som en leg, vil en lille gåtur ned til den nærliggende fiskerby være en mulighed, køb en cerveza eller kaffe og nyd vejret.

På fridagen er der mulighed for at deltage i en udflugt eller spille ekstra golf, begge dele mod betaling.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 28. september 2021 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 05. oktober 2021 Sevilla til Billund 12.35/ 16.40

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

El Rompido er et resort med hele to golfbaner i baghaven - Nord & Syd.

Her er ophold i store og rummelige 2-værelseslejligheder af god standard. I de 185 lejligheder findes stue, soveværelse, et fint badeværelse, køkkenfaciliteter, tv, air-condition, hårtørrer – og tilhørende terrasse. Til rådighed er også udendørs svømmebassin og tennisbaner samt gratis Wifi.
I øvrigt er stranden kun 2km væk og et supermarked ligger 100 meter fra receptionen i The Club.

Supermarked bruges nok kun lidt, da opholdet er med All Inclusive - morgenmad, frokost og aftensbuffet samt drikkevarer fra 10.00 til 23.00. All Inclusive gælder ikke i det nærliggende hotel eller i klubhuset. Falder golfspillet på El Rompido golfbanerne sammen med frokosten er det muligt at bestille en lille frokostpakke i receptionen.

Golfbanerne

Stedet har, som nævnt, 2 golfbaner - El Rompido North og El Rompido South. Begge ligger lige uden for døren. De har høj kvalitet, med udfordringer for en hver og den skønne natur med forskellige udsigter over Atlanterhavet kan nydes i fulde drag.

Der er et selvstændigt klubhus med proshop, restaurant (mod betaling), omklædningsfaciliteter – dertil træningsfaciliteter ved begge golfbaner. Det er endvidere muligt at opbevare golfudstyret i klubhuset hele ugen – mod en lille symbolsk betaling.

I området findes flere golfbaner af god kvalitet – nævnes kan La Monacilla (Olazabel design) og Monte Rei, der af mange anses for at være den bedste bane i Portugal.

Træningsfaciliteterne er gode og der er undervisning i alle spillets facetter samt spil på banen med Carsten Klingenberg. Du får mange tips og tricks til forbedringer af dit spil. Herudover vil der være matcher og præmier til turneringen.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og El Rompido.

Turleder

Carsten Klingenberg

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund til Sevilla
  • Transport af golfbag
  • 7 nætter i 2-værelses lejlighed
  • All Inclusive
  • 5 runder golf på El Rompido North & South
  • Gratis undervisning
  • Matcher med præmier
  • Transfer / bustransport mellem lufthavn og El Rompido

Pris per person: DKK 9.995

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen er mindre turistet og yderst autentisk med en varm og velkommende befolkning. Områdets største by Huelva har et indbyggertal omkring 150.000 og byder på flere spændende attraktioner. Især Columbus skibene Santa Mariá, Pinta & Santa Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere