Generelt

Kom med til Huelva i Sydspanien og bo i lejligheder på det populære El Rompido The Club. Mads og Nicolas står klar til at lede træningen og matcherne på de 2 golfbaner. Opholdet er med All inclusive.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 17.oktober 2017 Billund til Sevilla 08.00/ 11.15
Hjemrejse tirsdag 24.oktober 2017 Sevilla til Billund 12.15/ 15.30

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

El Rompido er et resort med hele to golfbaner i baghaven - Nord & Syd.
Her er ophold i store og rummelige 2-værelseslejligheder af god standard. I de 185 lejligheder findes stue, soveværelse, et fint badeværelse, køkkenfaciliteter, tv, air-condition, hårtørre – og tilhørende terrasse.
Til rådighed er også udendørs svømmebassin og tennisbaner samt gratis internetadgang i baren Binibeca.
I øvrigt er stranden kun 2km væk og et supermarked ligger 100 meter fra receptionen i The Club.

Supermarked bruges nok kun lidt, da opholdet er All Inclusive - morgenmad, frokost og aftensbuffet samt drikkevarer fra 10.00 til 23.00. All Inclusive gælder ikke i det nærliggende hotel eller i klubhuset. Falder golfspillet på El Rompido golfbanerne sammen med frokosten er det muligt at bestille en lille frokostpakke i receptionen.

Golfbanerne

Stedet har, som nævnt, 2 golfbaner - El Rompido North og El Rompido South. Begge ligger lige uden for døren. De har høj kvalitet, med udfordringer for en hver og den skønne natur med forskellige udsigter over Atlanterhavet kan nydes i fulde drag.
Der er et selvstændigt klubhus med proshop, restaurant (mod betaling), omklædningsfaciliteter – dertil træningsfaciliteter ved begge golfbaner. Det er endvidere muligt at opbevare golfudstyret i klubhuset hele ugen – mod en lille symbolsk betaling.
I området findes flere golfbaner af god kvalitet – nævnes kan La Monacilla (Olazabel design!) og Monte Rei, der af mange anses for at være den bedste bane i Portugal.

Golf

Træningsfaciliteterne er gode og der er undervisning i alle spillets facetter samt spil på banen med Mads og Nicolas. Du får mange tips og tricks til forbedringer af dit spil. Herudover vil der være matcher og præmier.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og hotellet.

Ekstra

På fridagen er der mulighed for at deltage i en udflugt.

Turleder

Mads Riis & Nicolas Bay

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund - Sevilla - Billund
  • Transport af golfbag, kuffert og håndbagage
  • 7 nætter i 2-værelses lejlighed
  • All Inclusive
  • 5 runder golf på El Rompido North & South
  • Matcher og præmier
  • Træning ved Mads Riis og Nicolas Bay
  • Transfer/bustransport mellem lufthavn og resort

Bestilling

Denne golfskole er desværre udsolgt.
Ring og hør nærmere eller klik på 'Send forespørgsel' i menuen til højre.

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen, der som Costa del Sol er en del af Andalucien, er endnu ret uopdaget. Her er stille, roligt og mere afdæmpet – sammenlignet med den mere kendte region i øst – men ikke kedeligt. Der Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere