Generelt

The Club er en del af El Rompido området med nærliggende hotel og 2 fremragende golfbaner. Her får man fuld valuta for pengene!

Den lille by, El Rompido, er blot 125 km fra Sevilla lufthavn. Det eksklusive resort El Rompido – The Club ligger endvidere tæt på både floden Piedra og områdets naturpark.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 1. februar 2022 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 1. marts 2022 Sevilla til Billund 12.35/ 16.40

Tilladt bagage er 20kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

LongStay opholdet er i 3-værelses lejligheder med stue, 2 soveværelser, et fint badeværelse, køkken, tv, aircondition, hårtørrer og terrasse.
Til rådighed er fri parkering, udendørs svømmebassin og tennisbaner samt gratis internetadgang.
Den nærmeste strand ligger kun 2 km væk, og der findes et lille supermarked blot 100 meters gang fra hotellet. Den største nærliggende by er Cartaya, og i perioden arrangeres der indkøbsture til det store supermarked Carrefour - mod en mindre betaling.
Lejlighederne har enten morgensol eller eftermiddagssol.

Golfbanerne

Golf spilles på El Rompido North og South. Begge baner ligger lige uden for døren. Banerne er af høj kvalitet med udfordringer for enhver, og ligger i skøn natur med smuk udsigt over Atlanterhavet. Der er selvstændigt klubhus med proshop, restaurant og omklædningsfaciliteter, og ved begge golfbaner er der gode træningsfaciliteter.
20 golfrunder med gratis trolley er inkluderet i opholdet.
I området findes også flere andre golfbaner af god kvalitet - herunder kan nævnes La Monacilla designet af Olazabal, Quinta do Vale designet af Ballesteros og Monte Rei i Portugal.

Golf

Vores guide arrangerer 2 ugentlige matcher - med præmier.

Transport

Der er inkluderet bustransport mellem lufthavnen og hotellet.
Billeje kan arrangeres i hele perioden eller enkelte dage - mod tillæg.

Ekstra

Vi har en fast green2green medarbejder bosat i Huelva, Costa de la Luz. Medarbejderen er til rådighed for vores gæster ved alle tænkelige praktiske opgaver.

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund - Sevilla - Billund
  • Transport af kuffert 20kg, golfbag 15kg og håndbagage 8kg
  • Bustransport mellem resortet og lufthavnen
  • 28 nætter i 3-værelses lejlighed uden kost
  • Ugentlig rengøring
  • 20 runder golf på El Rompido North og South
  • Fri brug af trolley
  • 2 ugentlige matcher med præmier

Pris per person: DKK 14.495

Bestilling

Opholdet er fra 1. februar til 1. marts 2022

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen er mindre turistet og yderst autentisk med en varm og velkommende befolkning. Områdets største by Huelva har et indbyggertal omkring 150.000 og byder på flere spændende attraktioner. Især Columbus skibene Santa Mariá, Pinta & Santa Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere