Generelt

Bo 28 nætter på dette skønne resort i El Rompido området med nærliggende fiskerlandsby og 2 fremragende golfbaner.

Den lille by, El Rompido, er blot 125km fra Sevilla. Det eksklusive resort El Rompido – The Hotel ligger endvidere tæt på både floden Piedra og områdets naturpark.

Ønsker du at bestille denne rejse, så brug “Bestilling” til venstre på siden. Ønsker du at rejse fra København, så brug “Send Forespørgsel” til højre.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 1 .februar 2022 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 1. marts 2022 Sevilla til Billund 12.35/ 16.40

Tilladt bagage er 20kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Opholdet er i dobbeltværelser af særdeles høj standard.
De 196 værelser har sove/opholdsrum, flot badeværelse, tv, air-condition, hårtørre, minibar, pengeskab og er alle med balkon.
Til rådighed er også frit internet i lobbyen og på værelserne, fri parkering, inden og udendørs svømmebassin samt tennisbaner mm - sidstnævnte mod et mindre tillæg.
Endvidere har hotellets gæster fri adgang til Spa & Beauty Center med jacuzzi, sauna, dampbad mm - diverse behandlinger kan bestilles mod betaling.

Opholdet er med halvpension - morgenmad og middag - uden drikkevarer.
Måltider og drinks nydes i restauranten Binidali og barerne La Galea og Son Saura.
Halvpension gælder ikke i lejlighederne The Club, i golfklubben eller på golfbanerne.
I øvrigt er stranden kun 2km væk og et lille supermarked, med begrænset sortiment, ligger blot 100 meter fra receptionen. I byen El Rompido er der også indkøbsmuligheder, herunder apotek. Den største by er Cartaya og i perioden arrangeres der indkøbsture til supermarkedet Carrefour - mod en mindre betaling.

Golfbanerne

Golf spilles på El Rompido North og South. Begge baner ligger lige uden for døren. Banerne er af høj kvalitet med udfordringer for enhver, og ligger i skøn natur med smuk udsigt over Atlanterhavet. Der er selvstændigt klubhus med proshop, restaurant og omklædningsfaciliteter, og ved begge golfbaner er der gode træningsfaciliteter.
20 golfrunder med gratis trolley er inkluderet i opholdet. De første 4 starttider bekræftes inden afrejse fra Danmark - øvrige tider bestilles på stedet.
I området findes også flere andre golfbaner af god kvalitet - herunder kan nævnes La Monacilla designet af Olazabal, Quinta do Vale designet af Ballesteros og Monte Rei i Portugal.

Golf

Vores guide arrangerer 2 ugentlige matcher - med præmier.

Transport

Der er inkluderet bustransport mellem lufthavnen og hotellet.
Billeje kan arrangeres i hele perioden eller enkelte dage - mod tillæg.

Ekstra

Vi har en fast green2green medarbejder bosat i Huelva, Costa de la Luz. Medarbejderen er til rådighed for vores gæster ved alle tænkelige praktiske opgaver.

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund - Sevilla - Billund
  • Transport af kuffert 20kg, golfbag 15kg og håndbagage 8kg
  • Transfer mellem resort og lufthavne
  • 28 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension, morgenmad og middag - uden drikkevarer
  • Daglig rengøring
  • 20 runder golf på El Rompido South og El Rompido North
  • Fri brug af trolley
  • 2 ugentlige matcher med præmier

PRIS FØLGER SNAREST

Bestilling

Opholdet er fra 1. februar til 1. marts 2022.

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen er mindre turistet og yderst autentisk med en varm og velkommende befolkning. Områdets største by Huelva har et indbyggertal omkring 150.000 og byder på flere spændende attraktioner. Især Columbus skibene Santa Mariá, Pinta & Santa Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere