Generelt

Lotte og Torben Vind inviterer på matchtur til vort populære resort Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort i Sydspanien.
Med resort og golfbane direkte ud til Atlanterhavet er der lagt i ovnen til en henrivende tur.
Opholdet er med Semi All Inclusive.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 26.september 2017 Billund til Sevilla 08.00/ 11.15
Hjemrejse tirsdag 3.oktober 2017 Sevilla til Billund 12.15/ 15.30

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Vi bor på det flotte 4 stjernede Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort, der ligger direkte ud til Atlanterhavet og Costa Ballena Ocean GC.
Her finder vi 234 værelser med udsigt til golfbanen eller havet. Værelser har alle moderne faciliteter. Her er dejlig restaurant og en hyggelig bar. Opholdet er med Semi All Inclusive - morgen og middage samt drikkevarer om aftenen.
Det flotte Thalasso Spa kan stærkt anbefales. I det store område findes saunaer, bade, et større svømmebassin med havvand mm. Mangeartede spabehandlinger kan bestilles - mod betaling. Dette kan klart anbefales efter en dag på banen!

Golfbanerne

Vi spiller på Costa Ballena Ocean Golf Club, der er designet af José Maria Olazabal.
De 27 huller og 9 hullers kortbane kan spilles af både begyndere og scratch-spillere. Banerne er forholdsvis flad og har enkelte huller ud til kysten.
Der er omfattende træningsfaciliteter, hvor alle spillets facetter kan øves. Her er også selvstændigt klubhus med proshop, mindre fitness lokale, omklædningsfaciliteter, restaurant og bar.
Banerne og faciliteterne bruges ofte af flere landes golflandshold og har tidligere været vært for Europa Tourens kvalifikationsrunde.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og hotellet.

Turleder

Lotte & Torben Vind

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund-Sevilla-Billund
  • Transport af bagage, inkl. golfbag
  • 7 nætters ophold i dobbeltværelse
  • Semi all inclusive
  • 5 runder golf på Costa Ballena
  • Trolley til alle runder
  • Transfer mellem hotel og lufthavn
  • Shuttle mellem hotel og golfbane
  • Matcher med præmier

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Cadiz

Som de første nogensinde påbegyndte green2green i september 2013 direkte flyvninger fra Billund til Sevilla, hvilket giver adgang til dette særdeles spændende hjørne af Spanien! Provincia de Cadiz er en del af regionen Andalusien, og ligger faktisk også på Costa de la Luz (Lysets kyst). Provincia de Cadiz byder på et utal af oplevelser! Historiske Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere