Generelt

Tag på matchtur med green2green til det 5-stjernede Fairplay Golf & Spa Resort!

Fairplay Golf & Spa Resort ligger i Sydspanien, nærmere bestemt i hjertet af Provencia de Cadiz. Fairplay er et et idyllisk resort, på en mindre bjergtop midt i smuk natur og med udsigt over rismarkerne. Stedet er oplagt til afslapning og golf i eksklusive omgivelser.

Matchturen bliver fornemt ledt af Ole M. Petersen, og turen ligger op til socialt samvær og spændende golfrunder, med turnering og præmier. Der arrangeres 5 runder golf i løbet af ugen. Der spilles forskellige matchformer og matchlederen sørger for startlister, resultater og hyggelig stemning.

Fridagen kan nydes på egen hånd, med ekstra golf eller udflugt – mod tillæg. Fra hotellet er der desuden kun en times kørsel til Cadiz centrum, en by, der er særdeles seværdighedsrig, og kan opleves på fridagen. Vi anbefaler også en udflugt til Vejer de la Frontera, en idyllisk spansk by, beliggende på en bakketop, ikke langt fra resortet. Her er små hyggelige gader med butikker og cafeer.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 12. oktober 2021 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 19. oktober 2021 Sevilla til Billund 12.35/ 16.40

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Hotellet er indrettet i en klassisk andalusisk stil og har i alt 134 værelser. Hotellet har desuden tre restauranter, udendørs pool, 3 tennisbaner, fitnesscenter og spa. Fra hotellet er der kun en times kørsel til Cadiz centrum og 33km til stranden.

Golfbanerne

Resortet har sin egen golfbane, der er designet af Baron Paul Rolin. Banen har 18 huller og flotte udsigter over La Laguna og naturreservatet Arcornocales Natural Park. Der er desuden også gode trænings faciliteter. Flere af hullerne har fantastiske udsigter over det smukke landskab, som eksempelvis det korte og drilske hul 10 (par 3).

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og hotel.

Turleder

Ole M. Petersen

Pakken indeholder

  • Flyrejsen fra Billund til Sevilla
  • Transport af golfbag & kuffert
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension
  • Drikkevarer, vin, vand, øl til aftensmaden
  • 5 runder golf inklusive trolley
  • 1 indgang til Spa
  • Bustransport
  • Matcher, præmier, matchledelse

Pris per person: DKK 9.495

Bestilling

Ring og hør nærmere eller klik på 'Send forespørgsel' i menuen til højre.

Cadiz

CadizSom de første nogensinde påbegyndte green2green i september 2013 direkte flyvninger fra Billund til Sevilla, hvilket giver adgang til dette særdeles spændende hjørne af Spanien! Provincia de Cadiz er en del af regionen Andalusien, og ligger faktisk også på Costa de la Luz (Lysets kyst). Provincia de Cadiz byder på et utal af oplevelser! Historiske Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere