Generelt

Tag med Jan Frej og Fredrik Johnsson til Novo Sanctri Petri, med Semi All Inclusive, 5 runder golf og træning og indlagte matcher!

Vi  tager denne gang til  Novo Sanctri Petri ved Cadiz med PGA Pro’erne Jan Frej & Fredrik Johnsson! Her skal vi bo på det flotte 4 stjernede resort, IBEROSTAR Royal Andalus, som ligger kun 5minutters gang fra de fantastiske golfbaner, designet af selveste Severiano Ballesteros!

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 7. november 2017 Billund til Sevilla 08:00 / 11:15
Hjemrejse tirsdag 14. november 2017 Sevilla til Billund 12:15 / 15:30

Tilladt bagage: Indchecket bagage 1x15kg, Håndbagage 1x8kg, 1x golfbag 15kg

Hotellet

Iberostar Royal Andalus er et flot resort med direkte udsigt og adgang til den 10km hvide sandstrand, La Barrosa. Byen, Novo Sanctri Petri, byder også på lidt liv, og der er desuden heller ikke langt til Cadiz. Resortet blev renoveret i 2006 og byder på faciliteter såsom indendørs og udendørs pool, fitness center og spa.
Opholdet er med Semi All inclusive, som betyder morgenbuffet, aftenbuffet og drikkevarer fra 18:00 til 24:00 alle ugens dage.

Golfbanerne

Golf spilles på de 2 Novo Sanctri Petri baner, som er ejet af Iberostar kæden. Banerne ligger ved siden af resortet og klubhuset er i gå afstand, ca. 300 meter fra hoveddøren. Banerne er flade, men med udfordringer for enhver golfspiller. Enkelte huller ligger endda direkte ud til Atlanterhavet.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og hotellet.

Turleder

Fredrik Johnsson & Jan Frej

Pakken indeholder

  • Flyrejsen t/r Billund - Sevilla
  • Alle Transfers
  • 7 nætters ophold i dobbeltværelse på Iberostar Royal Andalus
  • Semi All Inclusive
  • 5 runder golf på Novo Sanctri Petri A & B
  • Undervisning samt træning på banen
  • Trolley til alle runder
  • Matcher med præmier

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Cadiz

Som de første nogensinde påbegyndte green2green i september 2013 direkte flyvninger fra Billund til Sevilla, hvilket giver adgang til dette særdeles spændende hjørne af Spanien! Provincia de Cadiz er en del af regionen Andalusien, og ligger faktisk også på Costa de la Luz (Lysets kyst). Provincia de Cadiz byder på et utal af oplevelser! Historiske Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere