Generelt

Tag på matchtur, Golfweek 2021 til det nyrenoverede Doubletree by Hilton Islantilla Golf Resort!

Islantilla Golf Resort har i 2020 gennemgået en større renovering af hotellets faciliteter, og værelserne vil derfor fremstå knivskarpt til denne matchtur. Vi glæder os meget, til at byde jer velkommen i de moderne omgivelser. Uden for døren ligger golfbanen med 27 huller, der kan udfordre selv den dygtigste golfspiller!

Denne sene efterårstur byder på 5 dage med matcher og præmier og gratis trolley, samt masser af ekstra sjove konkurrencer på banen ugen igennem. Der bliver også mulighed for  undervisning på udvalgte dage. Turen byder på vinsmagning og live musik med vores egen musiker, der er med på rejsen, så tag med på en tur, hvor hyggen er i højsædet.

Matchturen er med matchleder og pro’er fra Kalø Golf Club og vi glæder os til at byde jer velkommen!

Skal du med til varmere himmelstrøg, så bestil din plads i dag!

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 16. november 2021 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 23. november 2021 Sevilla til Billund 12.35/ 16.40

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Resortet har 204 værelser med alle moderne faciliteter. Værelserne er i dejlige lyse farver og moderne indrettet. Alle værelser har tilhørende balkon eller terrasse med udsigt til det omkringliggende område.

Opholdet er med halvpension - morgenbuffet og aftenbuffet, der indtages i resortets restaurant. Der er også inkluderet drikkevarer, øl-vin-vand, til middagene. Temaet for aftenbuffeten skifter flere gange i løbet af ugen, og stedet har fået nyt fokus på madens kvalitet.

På hotellet findes en meget hyggelig bar og et stort terrasseområde.

I vinterhalvåret er der opvarmet indendørs svømmebassin med tilhørende boblebad. Der findes også en mindre spa- og beauty afdeling, der kan benyttes mod betaling af entre.

I området kan man finde flere lokale seværdigheder. Kun 800m væk fra hotellet finder man den lækre sandsstrand, samt Islantilla Shopping center, hvor man kan finde en række butikker at snuse lidt rundt i.

Golfbanerne

Islantilla Golf Club har 27 krævende huller, hvor du ofte bør lade driveren blive i golfbagen!
Lige ved resortets hoveddør ligger golfbanens klubhus samt hul 1, 10 og 19, der er startsted for de tre 9-hullers sløjfer.
Golftræningsfaciliteterne ligger lige bag hotellet også og består således af 65 udslagssteder, dels overdækket, dels på græs,
endvidere putting green og indspilsgreen med 3 bunkers.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og resort.

Turleder

Martin Riemenschneider

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund til Sevilla
  • Transport af bagage, kuffert, golfbag og håndbagage
  • 7 nætters ophold i delt dobbeltværelse
  • Halvpension - morgenbuffet og aftenbuffet og drikkevarer til aftensmåltiderne (vin/vand/øl)
  • 5 runder golf med trolley (der kan spilles 36 huller alle 5 dage, hvis nogen ønsker dette, uden ekstra betaling)
  • Transfer / bustransport mellem lufthavn og Islantilla
  • Matcher med præmier
  • Undervisning på udvalgte dage

Pris per person: DKK 8.995

 

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen er mindre turistet og yderst autentisk med en varm og velkommende befolkning. Områdets største by Huelva har et indbyggertal omkring 150.000 og byder på flere spændende attraktioner. Især Columbus skibene Santa Mariá, Pinta & Santa Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere