Generelt

Gotland, der er Sveriges største ø, er en af Østersøens absolutte perler.
Glæd dig til at besøge den fortryllende hovedby Visby, der er taget ud af et eventyr – med bymur, krogede gader og en enestående historie.
Allerede i 900-tallet var byen et internationalt handelscentrum, og Gotland har spillet en stor rolle i både Sverige og hele Skandinaviens historie.

På turen skal vi bo centralt i Visby. Vores hotel er Scandic Visby, der ligger tæt ved vandet og i gåafstand fra centrum af byen. Som gæst på hotellet er der fri adgang til fitnesscenter, en stor udendørs swimmingpool, jacuzzi samt sauna og afslapningsområde.
Hotellets værelser er pæne, nydelige og indrettet i Skandinavisk stil. Opholdet er med morgen og en velkomstmiddag, uden drikkevarer.

Den hyggelige gåtur, med lokal guide, til indre by tager dig på en fortryllende rejse. Den gamle bymur strækker sig hele 3,4 kilometer og er forbavsende velbevaret. De 36 fæstningstårne står stort set intakte og stråler med det svenske flag. Bag bymuren gemmer sig den botaniske have, der ligger i læ for havet og som eftersigende skulle være en af Sveriges smukkeste haver. Langs kysten ligger også ruinerne af Visborg slot, der går helt tilbage til 1411 og var et af Nordens største borganlæg. Her må vi desværre nøjes med synet af ruiner, da det var os danskere, der sprængte slottet i luften ved vores tilbagetrækning i slutningen af 1600-tallet.

Vi skal på turen spille fire runder golf. Især skal Visby Golfklubb fremhæves, da den betegnes som den bedste golfbane i Sverige. Golfbanen blev grundlagt i 1958 og er én af de baner man sjældent glemmer at have spillet. Tæt på vand og strand snor banen sig frem og tilbage. Her er tale om enestående natur! Visby spilles 2 gange og När GK samt Gumbalde GK spilles hver 1 gang.

Vi flyver på turen direkte med “privatfly” fra Københavns Lufthavn og retur. Det er lidt luksus.

Der er maksimalt plads til 28 personer på turen.


DATO & FLYTIDER:
1. til 5. september 2021

Fra København

Udrejse 1. september København – Visby 09:00 – 10:20
Hjemrejse 5. september Visby – København 12:45 – 13:55

 

Turleder

Peter Grinsted

Pakken indeholder

 • Flyrejsen København - Visby - København med "privatfly"
 • Transport af golfbag og kuffert
 • 4 nætters ophold i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Velkomstmiddag på hotellet uden drikkevarer
 • 2 runder golf på Visby Golfklubb
 • 1 runde golf på När Golfklubb
 • 1 runde golf på Gumbalde Golfklubb
 • Matchledelse, turneringer, præmier mm.
 • Byvandring med lokal guide - historiefortællinger mm.
 • Bustransport mellem lufthavn og hotel
 • Bustransport mellem hotel og golfbaner

Pris per person: DKK 8.495

 

 


PHOTO CREDIT:
Golf: @ Jacob Sjoman
Visby: Tina Axelsson, Jerker Andersson, Emilie Asplund @Image Bank Sweden

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Sverige

SverigeVi kender alle vores nabo i øst, nemlig vores sportslige rivaler Sverige. De fleste har besøgt Sverige enten med en af de flere færge overfarter, eller ved Øresundsbroen. Sverige er en stormagt i golfmæssig henseende i Europa! Over årene har spillere som Annika Sörenstram, Henrik Stenson, Robert Karlson, Jesper Parnevik og mange flere cementeret netop Læs mere