Generelt

Grib chancen og tilmeld dig denne matchtur med ophold i centrum af Dundee, Skotlands fjerde største by!

Team green2green står klar til at styre en spændende golftur, der byder på 3 ægte skotske golfoplevelser og ophold på et meget unikt og specielt hotel med en central beliggenhed!

Flyrejsen

Direkte fra Karup til Dundee med DAT

Udrejse onsdag d. 27. september Karup - Dundee 10:45 - 11:45
Hjemrejse søndag d. 1. oktober Dundee - Karup 11:45 - 14:45

Tilladt bagage 15kg kuffert, 15kg golfbag og 5kg håndbagage.

Hotellet

Malmaison Dundee ligger blot 6 minutter fra lufthavnen, i centrum af byen, tæt ved vandet og området med utallige barer og restauranter.
Hotellet har en speciel atmosfære og byder på flotte værelser, restaurant med et varieret menukort og en egen bar, der også besøges af de lokale borgere.
Fra hotellet er der kort vej til hovedgaden med butikker, de lokale skotske restauranter og barer. Den er et besøg værd efter en flittig dag på golfbanen.
Der findes frit internet / wifi.

Golfbanerne

Vi har nøje udvalgt en pakke med 3 forskellige slags golfbaner, der alle byder på en god udfordring og charmerende atmosfære.
Forfar GC ligger inde i landet og er en hede/skovbane med mange træer og kuperede linksagtige fairways.
Abroath Links er en ægte traditionel skotsk links oplevelse. Det er 18 åbne flade huller langs vandet, med dybe bunkers og en drilsk vind, der altid er i spil.
Scotscraig GC er også en linksbane, tæt ved vandet med flere træer og ikke så åben. Her skal man holde sig fra gorse-buskene, de stikker og bolden er sikkert væk!
Ved alle 3 baner er man meget velkommen i de hyggelige klubhuse, hvor de lokale helt givet spørge til din runde. Og øl og whisky købes til favorable priser.
Banerne ligger mellem 15 og 25 minutter fra hotellet. Vi har fælles transport fra/til Malmaison.

Golf

Der arrangeres en samlet parturnering, med forskellige spilformater. Tilmeldte singler sættes sammen. Der er maksimalt plads til 24 spillere. Der reguleres ikke handicaps i løbet af turen. Starttider mm. oplyses i Dundee og selvfølgelig er der præmier til de bedste.

Transport

Der er fælles transport mellem lufthavn, hotel og golfbaner.

Turleder

Team green2green

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Karup – Dundee - Karup
  • Transport af golfbag, kuffert & håndbagage
  • 4 nætter i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Frit internet
  • 3 runder golf 1x Forfar, 1 x Scotscraig  & 1 x Abroath
  • Transfer/bustransport mellem lufthavn, resort og golfbaner
  • Matchledelse, indlagte turneringer og præmier mm

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Dundee

DundeeDundee er Skotlands fjerde største by og blandt andet kendt som den mest solskindsberigede by i Skotland. En kompakt kulturel oase hvor der er nok at give sig til og opleve. Der sker nemlig altid noget i Dundee, byens beboere elsker at gøre ting i fællesskab, hvad enten det er de moderne udstillinger i Dundee Contemporary Arts Centre drikke Læs mere

Skotland

SkotlandSkotland – et land med stolte traditioner og barsk skønhed, der absolut skal opleves! De fleste kender til den skotskternede kilt, det ildrøde hår, den stærke skotske whisky og det uforståelige sprog – vellidte kendetegn, der dog kun udgør en minimal del af Skotlands kultur og traditioner. Den skotske kultur er særligt fremtrædende i hovedstaden Læs mere