Generelt

Deltag i denne spændende matchtur fra 14. til 21. april 2020, hvor vi genåbner det berømte Islantilla Resort.

Sevilla lufthavn ligger cirka 1,45 times kørsel fra Islantilla, der ligger 15 km fra grænsen mellem Spanien og Portugal – og helt ude ved Atlanterhavet med brede sandstrande.

Islantilla Golf Resort har i foråret 2020 gennemgået en større renovering af hotellets faciliteter og værelser og vil derfor fremstå knivskarpt til denne matchtur. Vi glæder os derfor til at byde jer velkommen i de moderne omgivelser!

Flyrejsen

Flyrejsen er med danske DAT og deres Airbus 320:

Udrejse tirsdag 14. april 2020 Aalborg til Sevilla 08:00/ 12:15
Hjemrejse tirsdag 21. april 2020 Sevilla til Aalborg 12:50 / 17:05

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Resortet har 204 værelser med alle moderne faciliteter. Værelserne er i dejlige lyse farver og moderne indrettet. Alle værelser har tilhørende balkon eller terrasse med udsigt over det omkringliggende område.

Opholdet er med halvpension - morgenbuffet og aftenbuffet, der indtages i resortets restaurant. Der er også inkluderet drikkevarer, øl-vin-vand, til middagene. Temaet for aftenbuffeten skifter flere gange i løbet af ugen, og stedet har fået nyt fokus på madens kvalitet.

På hotellet findes også en meget hyggelig bar og et stort terrasseområde.

I vinterhalvåret er der opvarmet indendørs svømmebassin med tilhørende boblebad. Der findes også en mindre spa- og beauty afdeling, der kan benyttes mod betaling af entre.

I området kan man finde flere lokale seværdigheder. Kun 800m væk fra hotellet finder man den lækre middelhavsstrand, samt Islantilla Shopping center, hvor man kan finde en god række butikker og få brugt shoppinggenet.

 

Golfbanerne

Islantilla Golf Club har 27 krævende huller, hvor du ofte bør lade driveren blive i golfbagen!
Lige ved resortets hoveddør ligger golfbanens klubhus samt hul 1, 10 og 19, der er startsted for de tre 9-hullers sløjfer.
Golftræningsfaciliteterne ligger lige bag hotellet også og består således af 65 udslagssteder, dels overdækket, dels på græs,
endvidere putting green og indspilsgreen med 3 bunkers.

Golf

Der arrangeres 5 runder golf med indlagte spændende matcher.
Gratis trolley er også indeholdt.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og resort.

Turleder

Karen & Peter Dalsgaard

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Aalborg til Sevilla
  • Transport af bagage, kuffert, golfbag og håndbagage
  • 7 nætters ophold i delt dobbeltværelse
  • Halvpension - morgenbuffet og aftenbuffet
  • Drikkevarer til middagene (vin/øl/vand)
  • 5 runder golf med trolley
  • Transfer / bustransport mellem lufthavn og Islantilla
  • Matcher med præmier

 

*Flyvning fra København kan også lade sig gøre - kontakt os!

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen er mindre turistet og yderst autentisk med en varm og velkommende befolkning. Områdets største by Huelva har et indbyggertal omkring 150.000 og byder på flere spændende attraktioner. Især Columbus skibene Santa Mariá, Pinta & Santa Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere