Generelt

Tag med green2green til Gatten og nyd nogle herlige dage på Made in Denmark resortet HimmerLand.
Dette er den 3. udgave af dette års Matchtour Norden og vi glæder os til at byde jer velkommen til “Himmerriget”.

Matchturen går til HimmerLand, som ligger i baghaven til golfklubben af selv samme navn. Vi skal her opholde os et par dage og nyde de enestående golfbaner New & Old Course.
Turneringen vil bestå af 2 runder golf. Vi varmer op med Old Course på ankomstdagen og følger op med en finalerunde på Made in Denmark banen, New Course.
til aften vil der være spisning og hygge på resortet og vi får stillet eget lokale til rådighed, så der er rig mulighed for fest og glade dage.

Der er maksimalt plads til 40 deltagere.
Pris for medlemmer med eget golfhus: DKK 1.595 per person (Inkluderer morgenmad, aftensmad, turneringsdeltagelse, præmier og matchledelse)

DATO:
26. til 28. august 2020

Hotellet

HimmerLand, der ligger midt i den smukke nordjyske natur kun 45 minutters kørsel fra Aalborg er ét af Danmarks få rigtige golfresorts.
Resortet er et sted for aktive livsnydere med hang til både golf, spa og gastronomi.
Indkvarteringen til denne tur sker på et af hotellets 60 værelser, som alle er stilfuldt indrettet og her har man udsigt til golfbanerne eller Sjørup Sø. Alle værelser har fri WiFi og enten altan eller terrasse. Vælger man at opgradere til et superiorværelser får man tilmed udsigt til 18. hul på både New Course og Old Course.
På HimmerLand findes der bl.a. tre restauranter, et stort spa- og wellnesscenter, badeland og fitnesscenter. I Nordic Spa HimmerLand tilbydes en lang række faciliteter lige fra biosauna til koldt chokbad og udendørs spabad. En dag i himmerige, som det kaldes på disse kanter.
Lige udenfor døren ligger golfbanerne Backtee Course og Garia Course, hvor førstnævnte i perioden 2014-2017 har været benyttet til Europa Tour turneringen, Made in Denmark.

Golfbanerne

Golfbanerne i HimmerLand er bestående af New & Old Course. På denne tur spiller vi én runde på begge baner.
New Course er resortets flagskib, en flot golfbane, som i årene 2014-2017 er blevet benyttet til Europa Tour turneringen Made in Denmark.
Et af banens signaturhuller er selvfølgelig 16. hul, som under Made in Denmark har opnået stjernestatus, ikke mindst blandt de professionelle spillere. Greenen på det korte par 3-hul er placeret ind i en bakke, og fra teestedet har spillerne let ved at overskue alle forhindringerne.
Banen gennemgik i 2012 en større omlægning, som den danske golfbanearkitekt Philip Spogárd stod bag i samarbejde med skotten David Nelson og den danske græsekspert Per Gundtoft.

 

Turleder

Torben Vind

Pakken indeholder

  • 2 nætters ophold i dobbeltværelse på hotellet
  • Morgenmad
  • 2 middage uden drikkevarer
  • 1 runde golf på Old Course
  • 1 runde golf på New Course
  • Matchledelse, turneringer, præmier mm.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige