Generelt

Vadehavet er et helt unikt naturområde og det er samtidig også Danmarks største Nationalpark. En af de ting der gør Vadehavet så betagende, er tidevandet. To gange om dagen skal 1.000.000.000 m3 vand flyttes frem og tilbage. Der er derfor aldrig to dage der er ens på disse kanter. Enten står vandet stille som en swimmingpool eller også er det et stormende hav med høje bølger.
På turen bor vi på det berømte Hjerting Badehotel. Et ÆGTE badehotel smukt beliggende direkte med udsigt til Vadehavet. Hotellet råder over en fantastisk gourmet restaurant, som kommer til at danne rammen for vores hyggelige arrangement. Derudover råder hotellet over et mindre wellness, som frit kan afbenyttes på turen. Er vejret godt har hotellet havkayakker og hyggelige strandstole direkte på stranden.
Hotellet er beliggende 9 km. nordvest for Esbjerg centrum i Hjerting og der er derfor kort afstand til både Breinholtgård og Esbjerg Golfklub. Færgen til Fanø sejler fra Esbjerg centrum.

På turen skal vi opleve nogle af Danmarks absolut bedste golfbaner. Vi spiller tre runder golf på henholdsvis Esbjerg, Breinholtgård og Fanø.

Fanø Golf Links ligger midt i Nationalpark Vadehavet på den vestlige side af øen Fanø. her er naturen uberørt og uforstyrret og overladt til sig selv. En runde på golfbanen er en sand naturoplevelse. Kun fuglene, vinden og havet vil være med til at forstyrre golfspillet. Golfbanen ligger placeret i første klitrække og er Danmarks ældste golfbane og den eneste ægte linksbane. Golfen er tilbage i sin oprindelige form, som den opstod i Skotland og banen blev etableret helt tilbage i 1898. Golf World har desuden kåret banen til den fjerdebedste linksbane på Europæisk fastland.

Breinholtgård Golf Klub ligger i et skønt naturområde med masser af lyng, skov og hede. Vi skal på turen spille mesterskabsbanerne Skoven og Sletten. Som navnene antyder byder forni på masser af skov og bagni på mere åbent terræn. Banen afsluttes på det netop nye hul 18, som byder på et storslået par 3-hul over vand med klubhuset som scene i baggrunden.

Esbjerg Golf Klub byder på 2 skønne baner i Nationalpark Vadehavet. Marbækbanen som åbnede i 1975 er designet af den danske golfbanearkitekt Frederik Dreyer og bliver ofte fremhævet som en af de absolut bedste i Danmark. banen har faktisk så høj standard at Golf Digest i 2016 har kåret den som nr. 9 blandt Nordens bedste golfbaner.

 

DATO:
23. til 26. juni 2021

PROGRAM:
23. juni: 1. runde golf fra kl. 10:00 på Breinholtgård Golf Klub
23. juni: Middag på Hjerting Badehotel kl. 19:30

24. juni: Morgenmad på Hjerting Badehotel
24. juni: 2. runde golf fra kl. 10:30 på Fanø Golf Links (Færge fra Esbjerg for egen regning)
24. juni: Udflugt til Fanø Bryghus efter golfrunden (efterfulgt af Færge tilbage til Esbjerg for egen regning)
24. juni: Middag på Hjerting Badehotel kl. 19:30

25. juni: Morgenmad på Hjerting Badehotel
25. juni: 3. runde golf fra kl. 10:00 på Esbjerg Golf Klub (Marbæk banen)
25. juni: Middag, afslutning og præmieoverrækkelse kl. 19:30 på Hjerting Badehotel

26. juni: Morgenmad på Hjerting Badehotel

Turneringen vil bestå af 3 runder golf og startliste for 1. runde offentliggøres inden afrejse.

Rejsedokumenter og program fremsendes ca. 1 uge før afrejse.

Vi kommer med anbefaling til køb af færgebilletter, så snart disse offentliggøres.

Der er maksimalt plads til 26 deltagere.

Turleder

Torben Vind

Pakken indeholder

  • 3 nætters ophold i dobbeltværelse på Hjerting Badehotel
  • Morgenmad
  • 3 middage uden drikkevarer
  • 1 runde golf på Fanø Golf Links
  • 1 runde golf på Breinholtgård Golf Klub
  • 1 runde golf på Esbjerg Golf Klub (Marbæk banen)
  • Matchledelse, turneringer, præmier mm.

 

Fradrag for ikke golfspillere: DKK 700 per person

 

Færgebillet til Fanø er for egen regning og bestilles på forhånd - vi assisterer gerne

Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.