Generelt

Tæt ved grænsen mellem Spanien og Portugal ligger dette mindre og særdeles charmerende hotel.

Resortet med hotel og golfbane ligger tæt ved Ayamonte og blot 140km fra lufthavnen i Sevilla. Heller ikke langt væk findes floden Guadiana, der skiller de 2 lande,Spanien og Portugal, samt de flotte strande ved Isla Canela og den hyggelige fiskerby Isla Cristina.

Ønsker du at bestille denne rejse, så brug “Bestilling” til venstre på siden. Ønsker du at rejse fra København, så brug “Send Forespørgsel” til højre.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 1. februar 2022 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 1. marts 2022 Sevilla til Billund 12.35/ 16.40

Tilladt bagage er 20kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Hotellets blot 58 værelser har sove/opholdsrum, flot badeværelse, tv, air-condition, hårtørre, pengeskab og er alle med balkon/ terrasse med udsigt til golfbanen. Til rådighed er også frit internet i lobbyen og på værelserne samt  fri parkering.

Opholdet er med halvpension - morgenmad og middag - OG drikkevarer til middagene. Og som de tideligere år byder hotellet nu alle green2green LONGSTAY gæster på frokost under hele opholdet!
Måltider indtages i The Bussem Restaurant, der med flot panoramaudsigt ligger på 1. salen. I øvrigt serveres måltiderne ved bordene, det er normalt ikke buffet.
I stuen direkte neden under restauranten findes den hyggelige bar med tilstødende stor udendørs terrasse. Bar og terrassen byder på drinks og snacks og bruges af alle gæster, også greenfee spillere.

Byen Ayamonte ligger lige ved døren og kan nås på en god lang gåtur eller billigt med en taxi. Her findes mange butikker, supermarked, barer, restauranter mm. Dette er en hel normal spansk by med lev i gaderne og på torve - og byen vil være et fint pusterum / oplevelse i forbindelse med et LongStay ophold.

Golfbanerne

Hotellet er også klubhus for Isla Canela Golf! Banens hul 17 og 18 ligger omkring selve hotellet og der er kun 300 meter til 1.tee.
Banen åbnede i 1993, designet af Juan Catarineu, og er flad og venlig at gå. Der er udfordringer for alle!
En lille proshop dækker de mest nødvendige behov til spillet - bolde, handsker, tees mm.
I meget kort gåafstand og tæt ved hul 1 findes træningsfaciliteter med driving range, bunker, indspil og puttinggreen.
Opholdet er med fri golf og trolley, plus brug af 5 x buggy per person - således 10 x per par. I 2020 overtog Isla Canela driften af den nu total renoverede Valle Guadiana Links. Banen ligger kun 10 minutters kørsel fra Isla Canela, og er ligeledes inkluderet i prisen.
I området findes også flere andre golfbaner af god kvalitet - herunder kan nævnes La Monacilla designet af Olazabal, Quinta do Vale designet af Ballesteros og Monte Rei i Portugal. Der kan arrangeres golfudflugter - mod tillæg.

Golf

Vores guide arrangerer 2 ugentlige matcher - med præmier.

Transport

Der er inkluderet bustransport mellem lufthavnen og hotellet.
Billeje kan arrangeres i hele perioden eller enkelte dage - mod tillæg.

Ekstra

Vi har en fast green2green medarbejder bosat i Huelva, Costa de la Luz. Medarbejderen er til rådighed for vores gæster ved alle tænkelige praktiske opgaver.

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund - Sevilla - Billund
  • Transport af kuffert 20kg, golfbag 15kg og håndbagage 8kg
  • Bustransport mellem resort og lufthavne
  • 28 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension med drikkevarer til maden
  • Dagens frokost på hotellet
  • Daglig rengøring
  • Fri golf på Isla Canela Golf og Valle Guadiana inkl. trolley
  • 5 x buggy per person under opholdet
  • 2 ugentlige matcher med præmier

Pris per person: DKK 19.495

Bestilling

Opholdet er fra 1. februar til 1. marts 2022.

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen er mindre turistet og yderst autentisk med en varm og velkommende befolkning. Områdets største by Huelva har et indbyggertal omkring 150.000 og byder på flere spændende attraktioner. Især Columbus skibene Santa Mariá, Pinta & Santa Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere