Generelt

Tag med Carsten Klingenberg til det lille hyggelige Hotel Nuevo Portil Golf beliggende mellem El Rompido og Huelva, tæt ved stranden og med egen 18-hullers golfbane. Carsten står klar til at lede træningen og matcherne. Opholdet er med halvpension.

Flyrejsen

Flyrejsen er med Primera Air

Udrejse lørdag 7.oktober 2017 København til Faro 16.00/ 18.55
Hjemrejse lørdag 14.oktober 2017 Faro til København 09.40/ 14.30

Tilladt bagage er 23kg kuffert, 25kg golfbag og 10 kg håndbagage.

Hotellet

Hotel Nuevo Portil Golf har en egen charme. Opholdet er i dobbeltværelser af god standard. De 68 værelser har sove/opholdsrum, flot badeværelse, tv, hårtørre, minibar, pengeskab og terrasse/balkon med udsigt til golfbanen eller poolområdet. Til rådighed er frit internet/ wifi overalt, fri parkering, udendørs svømmebassin. Endvidere har hotellets gæster fri adgang til et mindre Spa Center med sauna, dampbad mm – diverse behandlinger kan bestilles mod betaling.

Alle måltider og drinks indtages i stedets “Restaurante Albatros” og baren “Nineteenth”. Der er også  A la Carte i “Restaurante Enebrales”. I den mindre by Nuevo Portil, ca. 2km væk, ligger et godt supermarked og enkelte forretninger. I gå-afstand ved hul 2 findes også en Irsk Pub mm.

Golfbanerne

Golfspillet er på stedets egen golfbane Golf Nuevo Portil, der ligger lige uden for døren og er en del af resortet. Banen har en fin standard, med udfordringer for en hver og den skønne natur med forskellige udsigter over Atlanterhavet kan nydes i fulde drag. På visse huller kommer man lidt tæt på bebyggelse og man skal måske gemme driveren væk! Der er en lille proshop, omklædningsfaciliteter – og udmærkede træningsfaciliteter.

Golf

Der er undervisning i alle spillets facetter samt spil på banen med Carsten. Du får mange tips og tricks til forbedringer af dit spil. Herudover vil der være matcher med præmier.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Faro lufthavn og hotellet.

Turleder

Carsten Klingenberg

Pakken indeholder

  • Flyrejsen til Faro t/r
  • Transport af golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension
  • 7 dages fri golf på Golf Nuevo Portil med trolley
  • Transfer fra/til lufthavn og resort
  • Drivingrange i 4 dage med bolde (4 x træning)
  • Match med Præmier

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen, der som Costa del Sol er en del af Andalucien, er endnu ret uopdaget. Her er stille, roligt og mere afdæmpet – sammenlignet med den mere kendte region i øst – men ikke kedeligt. Der Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere