Generelt

Hua Hin Golf Villa er et dejligt hotel, blot 7 minutters kørsel fra den nærmeste golfbane. Her kan man med stor succes kombinere golfspil på fabelagtige baner med solrige feriedage omgivet af thailandsk charme.
Stedet er ideelt til longstay ophold med adskillige gode og billige spisesteder lige udenfor døren.

Hotellet

Tæt ved Hua Hins kridhvide sandstrand i den eventyrlige Siambugt, ligger Hua Hin Golf Villa; knap 3 timers kørsel sydvest for Bangkok lufthavn. I gå afstand fra Hua Hins bymidte og blot 7 minutters kørsel fra den nærmeste golfbane, er hotellet yderst velplaceret.

Hua Hin Golf Villa er ejet og drevet af Hua Hin Golf Tours, som green2green har benyttet i mange år. Personalet på stedet er meget servicemindede, og som gæst føler man sig hjemme fra starten af sit ophold.
Hua Hin Golf Villa er ikke et pompøst luksushotel, men her er ægte Thailandsk charme og en fremragende placering i Hua Hin.

Opholdet er i Deluxe Terrace Rooms, som er rummelige og har store badeværelser, samt adgang til egen terrasse. Der er gratis wifi, og på stedet findes også en udendørs swimmingpool.

Golf

Golfpakken foregår på banerne: Imperial Lake View, Springfield, Royal Hua Hin, Palm Hills & sidst, men ikke mindst, Black Mountain.
Banerne ligger i mellem 7 og 30 minutters kørsel fra Hua Hin Golf Villa.

Banerne er nøje udvalgte af green2green, som har mange års erfaring med golfen i Hua Hin. Nævnes skal især Springfield & Black Mountain, som er to af Thailands absolut bedste golfbaner.
Alle golfrunder inkludere desuden privat transfer til og fra banen, samt lokale caddies. Bemærk dog, at drikkepenge til din caddie ikke er inkluderet, dette betales lokalt af omkring 400 Thai baht (ca. 80 DKK).

Transport

Der er arrangeret transfer fra lufthavnen til og fra hotellet.
Fra Hua Hin Golf Villas er der private transfers til og fra golfbanerne.

Ekstra

Hua Hin Golf Villa har et højt service niveau, og ved ankomst vil man med det samme blive mødt af den varme thailandske gæstfrihed. Tæt ved hotellet ligger Hua Hins spektakulære strand, samt den pulserende Hua Hin by. Foruden en bar har hotellet også egen restauranter. Bemærk, at Hua Hin by er i gå afstand fra hotellet og her er der er rig mulighed for at spise ude til billige penge.

Pakken indeholder

 • Flyrejsen Billund/Aalborg/København/Hamborg - Bangkok t/r
 • Transport af kuffert & golfbag
 • Bustransport mellem resortet og lufthavnen
 • 28 nætter i Deluxe Terrace Room
 • Morgenmad
 • 4 runder på Springfield
 • 2 runder på Black Mountain
 • 2 runder på Palm Hills
 • 2 runder på Royal Hua Hin
 • 2 runder på Imperial Lake View
 • Golfrunder inklusiv Caddie - eksklusiv drikkepenge
 • Privat transfer til og fra golfbanerne
 • Privat transfer fra lufthavn til resort

Pris per person FRA: DKK 20.995

Bestilling

Ring og hør nærmere eller klik på 'Send forespørgsel' i menuen til højre.

Hua Hin

Hua HinHua Hin har i mange år tiltrukket turister såvel som lokale thailændere, der ønsker en lille pause fra hektiske Bangkok – selv landets royale familie har siden begyndelsen af det 19. århundrede ferieret i Hua Hin. Byen ligger knap 3 timers kørsel sydvest for Bangkok, hvilket giver fremragende muligheder for, at kombinere et ophold i Læs mere

Thailand

ThailandThailand har det hele! Alt fra frodig regnskov i nord, til fabelagtige palmestrande i syd. Ligegyldigt hvilken thailandsk destination der er målet, står green2green parat til at skræddersy golfrejser til Thailand, ud fra individuelle ønsker og interesser. Fra Danmark går flyrejsen til landets pulserende hovedstad, Bangkok, der absolut skal opleves, når turen går til Thailand. Læs mere