Generelt

Tag med green2green på matchtur til varmere himmelstrøg 2022!

Start din golfsæson lige før påske med dejlig golf, super hotel, masser af socialt samvær og strandture i solskin ved Atlanterhavets kyst.

Provincia de Cadiz byder på mange oplevelser. Byen Novo Sancti Petri og Iberostar ligger 1½ times buskørsel fra Sevilla lufthavn.  Selve byen Novo Sancti Petri har indkøbscenter, barer og restauranter, men det store natteliv og livlige aktiviteter skal der ledes lidt længere efter. I påsken er der dog “liv”.
Hotellet, Iberostar Royal Andalus, er netop blevet renoveret og fremstår derfor med nye værelser, ny restaurant og en generel opgradering af faciliteterne.

Matchformer oplyses lokalt – du kommer selvfølgelig til at spille din egen bold alle 5 runder uanset matchform. Starttider og holdsammensætning oplyses af de dygtige matchledere på resortet og selvfølgelig er der præmier til de bedste.

På fridagen er det muligt at tilmelde sig en udflugt, arrangeret af vore guider på stedet, mod tillæg. Dagen kan også bruges på mere golf, eller måske blot til afslapning på resortet / stranden.

Matchlederne fra green2green står klar til at styre denne spændende matchtur i den milde forårsvarme i det sydlige Spanien, kan det blive bedre?

Skynd dig at reservér din plads!

Flyrejsen

Flyrejse er med DAT

Udrejse tirsdag 5. april 2022 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 12. april 2022 Sevilla til Billund 12.35/ 16.40

Tilladt bagage er 15KG kuffert, 15KG golfbag og 8KG håndbagage.

Hotellet

Vort "hjem", det 4 stjernede Iberostar Royal Andalus, har direkte udsigt og adgang til den skønne La Barrosa strand med 10 km klitter og hvidt sand. De 2 Novo Sancti Petri golfbaner er i gåafstand fra hotellet, ca. 300 meter, dog tilbyder resortet også en shuttleservice.

Resortet er flot og flere områder er netop blevet renoveret. Iberostar Royal Andalus har alle moderne faciliteter. De 413 værelser er velindrettede og har  udsigt til have eller strand / havet. Vores værelser er "Standard Rooms" og der betales et tillæg for "Side Sea View" eller "Sea View".

Der er flere restauranter, barer og endvidere både indendørs og udendørs pool, fitness center og spa. I området findes stort tennisanlæg, rideskole og mulighed for leje af cykler.

BEMÆRK at opholdet er med SEMI ALL INCLUSIVE - morgenbuffet, aftenbuffet og drikkevarer i bar og restaurant fra 18.00 til 24.00.

Hotellet ligger i Cadiz, hovedstaden i provinsen af samme navn. Her er der masser af kulturelle seværdigheder man kan opleve. Blandt andet kan man opleve nogle af de flotte kirker og katedraler som meget af Spanien er kendt for. Byen byder også på mange restauranter, caféer og barer, hvor man kan smage på den gode spanske gastronomi.

Golfbanerne

Ugens 5 runder golf spilles på de 2 Novo Sancti Petri baner, der er ejet af Iberostar kæden.

Banerne er de første designet af Severiano Ballesteros. De er flade, men med masser af pinje træer er der udfordringer nok for enhver golfspiller. Enkelte huller ligger med udsigt, direkte ud til Atlanterhavet.

Træningsfaciliteterne er store og fine, med mulighed for at få trænet både det korte og lange spil.

Klubhuset har flot proshop, dejlig restaurant med et godt frokostkort og bar – og selvfølgelig omklædningsfaciliteter, udlejning af trolleys, buggies og opbevaringsmulighed for golfudstyr – mod en lille symbolsk betaling.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og resortet.

Turleder

Ole & Helle Pedersen

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund - Sevilla - Billund med DAT
  • Transport af golfbag og kuffert
  • 7 nætters ophold i standard dobbeltværelse
  • Semi all inclusive - morgenmad, middage og drikkevarer
  • 5 runder golf på Novo Sancti Petri A+B
  • Fri brug af trolley de 5 spilledage
  • Matcher, præmier & matchledelse
  • Transfer mellem lufthavn og hotel

Pris per person: DKK 9.995

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere