Generelt

Denne parmatchtur er populær! Nyd påsken med dejlig golf, super hotel, masser af socialt samvær og strandture i solskin, forhåbentligt, ved Atlanterhavets kant.

Provincia de Cadiz byder på mange oplevelser. Byen Novo Sancti Petri og Iberostar ligger 1½ times buskørsel fra Sevilla lufthavn.  Selve byen Novo Sancti Petri har indkøbscenter, barer og restauranter, men det store natteliv og livlige aktiviteter skal der ledes lidt længere efter. I påsken er der dog “liv”.

Matchlederne fra green2green står klar til at styre denne spændende matchtur i forårets milde varme i det sydlige Spanien! Det kan næsten ikke blive bedre! Vent ikke med at tilmelde jer!!

Der er maksimalt plads til 40 spillere – 20 par!

Flyrejsen

Flyrejsen er med Airbus fra danske DAT

Udrejse tirsdag 16. april 2019 Aalborg til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 23. april 2019 Sevilla til Aalborg 12.15/ 16.15

Tilladt bagage er 15KG kuffert, 15KG golfbag og 8KG håndbagage.

Hotellet

Vort "hjem", det 4 stjernede Iberostar Royal Andalus, har direkte udsigt og adgang til den skønne La Barrosa strand med 10 km klitter og hvidt sand. De 2 Novo Sancti Petri golfbaner er i gåafstand, ca. 300 meter, dog tilbyder resortet også en shuttleservice.

Resortet er flot og flere områder er nyrenoveret i 2018. Iberostar Royal Andalus har alle moderne faciliteter. De 413 værelser, hvoraf de fleste nyligt er renoveret, er velindrettet og har forskellig størrelse samt udsigt til have eller strand / havet. Vores værelser er "Standard Rooms" og der betales et tillæg for "Side Sea View" eller "Sea View".

Der er flere restauranter, barer og endvidere både indendørs og undendørs pool, fitness center og spa. I området findes stort tennisanlæg, rideskole og mulighed for leje af cykler mm.

BEMÆRK at opholdet er med SEMI ALL INCLUSIVE - morgenbuffet, aftenbuffet og drikkevarer fra 18.00 til 24.00.

 

Hotellet ligger i Cadiz, hovedstanden i provincen af sammme navn. Her er der masser af kulturelle seværdigheder man kan opleve. Bl.a. kan man se nogle af de flotte kirker og katedraler som meget af Spanien er kendt for. Byen byder også på mange restauranter, caféer og barer, hvor man kan opleve den gode spanske gastronomi.

Golfbanerne

Ugens 5 runder golf spilles på de 2 Novo Sancti Petri baner, der er ejet af Iberostar kæden. Banerne ligger ved siden af resortet og klubhuset er i gå afstand, ca. 300 meter fra hoveddøren.

Banerne er de første designet af Severiano Ballesteros. De er flade, men med masser af pinje træer er der udfordringer nok for en hver golfspiller. Enkelte huller ligger direkte ud til Atlanterhavet.

Træningsfaciliteterne er store, med mulighed både for det korte, lange og finurlige spil.

Klubhuset har flot proshop, dejlig restaurant med et dejligt frokostkort og bar – og selvfølgelig omklædningsfaciliteter, udlejning af trolleys, buggies og opbevaringsmulighed for golfudstyr – mod en lille symbolsk betaling.
I området findes flere golfbaner af god kvalitet – nævnes skal i sær Montenmedio.

Golf

Par Classic er for par/ 2 spillere - det kan være m/k, m/m eller k/k.
2 runder er "opvarmningsrunder" og der spilles individuel stableford.
3 runder udgør Par Classic og der spilles forskellige former for parmatch.
Der spilles i en række. Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen.
Starttider og holdsammensætning oplyses af de dygtige matchledere på resortet og selvfølgelig er der præmier til de bedste.
Maksimalt 40 spillere / 20 par kan deltage

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og resortet.

Ekstra

På fridagen arrangeres der en udflugt til nærliggende Cadiz, en særdeles spændende og historisk by liggende på en tange ud i Atlanterhavet. Det er også her den spanske "grundlov" blevet underskrevet for mange år siden.
Dagen kan også bruges på mere golf, eller måske blot til afslapning på resortet / stranden.

Turleder

Keld Fogh-Larsen & Claus Krogsgaard

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Aalborg-Sevilla-Aalborg
  • Transport af bagage - kuffert 15KG, golfbag 15KG, håndbagage 8KG
  • 7 nætters ophold i standard dobbeltværelse
  • SEMI ALL INCLUSIVE - morgenmad, middage og drikkevarer
  • 5 runder golf på Novo Sancti Petri A+B
  • Fri brug af trolley de 5 spilledage
  • Golfuge med matcher, overraskelser, præmier, matchledelse mm.
  • Bustransfer fra/til Sevilla lufthavn
  • BEMÆRK at der kan tilkøbes værelser med Sea View eller Side Sea View
Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Cadiz

CadizSom de første nogensinde påbegyndte green2green i september 2013 direkte flyvninger fra Billund til Sevilla, hvilket giver adgang til dette særdeles spændende hjørne af Spanien! Provincia de Cadiz er en del af regionen Andalusien, og ligger faktisk også på Costa de la Luz (Lysets kyst). Provincia de Cadiz byder på et utal af oplevelser! Historiske Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere