Generelt

green2green inviterer på matchtur til det populære resort i Novo Sancti Petri i Cadiz provinsen – Iberostar Royal Andalus. Resortet ligger et stenkast fra den berømte La Barossa strand og på den modsatte side findes de to hyggelige Seve Ballesteros golfbaner. Opholdet er med Semi All Inclusive – morgenbuffet, aftenbuffet og drikkevarer fra 18:00 til 24:00 – det kan næsten ikke blive bedre.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 17.oktober 2017 Billund til Sevilla 08.00/ 11.15
Hjemrejse tirsdag 24.oktober 2017 Sevilla til Billund 12.15/ 15.30

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.
Fra København kan der flyves til Malaga - tryk i højre side på "Send Forespørgsel" og spørg om pris.

Hotellet

Iberostar Royal Andalus er flot og med mange gode faciliteter. De 413 værelser er lidt "ældre", men moderne indrettet og med forskellig størrelse samt udsigt til have og strand. Vores værelser er "Standard Rooms" og der betales et mindre tillæg for "Side Sea View".
Der er flere restauranter og barer, samt både indendørs og undendørs pool, fitness center og spa. I området findes stort tennisanlæg, rideskole og mulighed for leje af cykler mm.
Bemærk at opholdet er med SEMI ALL INCLUSIVE - morgenbuffet, aftenbuffet og drikkevarer fra 18.00 til 24.00.

Golfbanerne

Golf spilles på de 2 Novo Sancti Petri baner, der er ejet af Iberostar kæden. Banerne ligger ved siden af resortet, og klubhuset er i gå afstand, ca. 300 meter, fra hoveddøren.
Banerne er de første designet af Severiano Ballesteros. De er flade, men med masser af pinje træer er der udfordringer nok for en hver golfspiller. Enkelte huller ligger direkte ud til Atlanterhavet. Træningsfaciliteterne er store, med mulighed både for det korte, lange og finurlige spil.
Klubhuset har flot proshop, dejlig restaurant og bar - og selvfølgelig omklædningsfaciliteter, udlejning af trolleys, buggies og opbevaringsmulighed for golfudstyr - mod en lille symbolsk betaling.

Golf

Der er arrangeret 5 runder golf på Novo Sancti Petri A & B. Der vil blive budt på flere forskellige slags matchformer, ligesom der 3 gange i løbet af ugen, tilbydes instruktion på det flotte træningsanlæg.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og hotel.

Ekstra

På fridagen arrangeres der en udflugt og/eller der vil være mulighed for at spille Sancti Petri Hills Golf - mod tillæg.

Turleder

Claus Krogsgaard & Keld Fogh Larsen

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund-Sevilla-Billund
  • Transport af bagage - kuffert, golfbag mm
  • 7 nætters ophold i dobbeltværelse
  • Semi All Inclusive
  • 5 runder golf - med trolley - på Novo Sancti Petri A+B
  • Alle transfers
  • Golfuge - turneringer, instruktion, underholdning, overraskelser, ledelse, præmier mm.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Cadiz

Som de første nogensinde påbegyndte green2green i september 2013 direkte flyvninger fra Billund til Sevilla, hvilket giver adgang til dette særdeles spændende hjørne af Spanien! Provincia de Cadiz er en del af regionen Andalusien, og ligger faktisk også på Costa de la Luz (Lysets kyst). Provincia de Cadiz byder på et utal af oplevelser! Historiske Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere