Generelt

Et flot resort direkte på stranden og med  adgang til 3 fantastiske 18 hullers golfbaner.

Iberostar Royal Andalus ligger i byen Novo Sancti Petri, i området Chiclana de la Frontera, ikke langt fra byen Cadiz. Fra hotellet er der knap 1½ times kørsel til Sevilla lufthavn.

Ønsker du at bestille denne rejse, så brug “Bestilling” til venstre på siden. Ønsker du at rejse fra København, så brug “Send Forespørgsel” til højre.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 1. februar 2022 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 1. marts 2022 Sevilla til Billund 12.35/ 16.40

Tilladt bagage er 20kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Dette flotte 4 stjernede resort har direkte udsigt og adgang til den skønne La Barrosa strand med 10 km klitter og hvidt sand. I nærheden findes et indkøbscenter, og byen Novo Sancti Petri byder også på lidt "liv", selv i lavsæsonen.

Resortet er flot. De 413 værelser er moderne indrettet, med forskellig størrelse samt udsigt til have og strand. Der er flere restauranter, barer og både indendørs og udendørs pool, fitnesscenter og spa. Der er frit internet/wifi. I området findes tennisanlæg, rideskole og mulighed for leje af cykler mm.

Opholdet er med halvpension. Maden roses normalt til skyerne. Flere kokke og venlige tjenere er klar til at give dig en kulinarisk oplevelse!

BEMÆRK - vores værelser er med Side Sea View. Man skal således se havet delvis, men der er ikke garanteret sol/lys hele dagen. Ønsker man en garanteret beliggenhed mod solen/lyset skal der betales et tillæg!

Golfbanerne

Golf spilles på de 3 Novo Sancti Petri baner (A, B & C), der er ejet af hotellet. 2 af banerne ligger ved resortet og klubhuset er ca. 300 meter fra hoveddøren, mens den 3. bane ligger ca. 10 mins kørsel derfra (Shuttle inkluderet).
Banerne A+B er de første designet af Severiano Ballesteros. De er flade, fulde af pinjetræer og en udfordring for enhver golfspiller. Enkelte huller ligger direkte ud til Atlanterhavet.
Træningsfaciliteterne er store, med mulighed for både det korte, lange og finurlige spil.
Klubhuset har flot proshop, dejlig restaurant og bar - og selvfølgelig omklædningsfaciliteter, udlejning af buggies og opbevaringsmulighed for golfudstyr - mod en symbolsk betaling. Din halvpension gælder ikke her.

Under opholdet er der 20 runder golf med trolley inkluderet. Alle 20 tider er forudbestilt til green2green's gæster hjemmefra.

Golf

Vores medarbejder vil arrangere 2 ugentlige matcher med præmier.

Transport

Bustransport mellem lufthavnen og hotellet er inkluderet.
Billeje kan arrangeres i hele perioden eller enkelte dage - mod et tillæg.

Ekstra

Vi har en fast green2green medarbejder bosat i Provincia de Cadiz. Medarbejderen er til rådighed for vores gæster ved alle tænkelige praktiske opgaver.

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund - Sevilla - Billund
  • Transport af kuffert 20kg, golfbag 15 kg og håndbagage 8kg.
  • 28 nætter i dobbeltværelse med Sea Side View
  • Halvpension med morgenbuffet og aftenbuffet - uden drikkevarer
  • 20 runder golf med trolley på Novo Sancti Petri A & B & C
  • Transfer mellem lufthavn og resort
  • 2 ugentlige matcher med præmier

Pris per person: DKK 18.995

Bestilling

Opholdet er fra 1. februar til 1. marts 2022.

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Cadiz

CadizSom de første nogensinde påbegyndte green2green i september 2013 direkte flyvninger fra Billund til Sevilla, hvilket giver adgang til dette særdeles spændende hjørne af Spanien! Provincia de Cadiz er en del af regionen Andalusien, og ligger faktisk også på Costa de la Luz (Lysets kyst). Provincia de Cadiz byder på et utal af oplevelser! Historiske Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere