Generelt

På grænsen mellem Spanien og Portugal ligger dette mindre og særdeles charmerende hotel – med egen golfbane. Vore dygtige matchledere byder på en spændende uge med fri golf, halvpension med drikkevarer, matcher og samtidig til en “superpris”!

Golfbanen er lige ved døren og omringer hotellet. Stranden, Isla Cristina, og byen, Ayamonte, er heller ikke langt væk. Så 8 dage med afslapning, lun efterårssol, dejligt hotel, flot golfbane – og en spændende golfuge. Det kan næsten ikke blive bedre!!

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 25.september 2018 Billund til Sevilla 08.00/ 11.30
Hjemrejse tirsdag 2.oktober 2018 Sevilla til Billund 12.30/ 15.45

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

De blot 58 værelser har sove/opholdsrum, flot badeværelse, tv, air-condition, hårtørre, pengeskab og er alle med balkon/ terrasse med udsigt til golfbanen. Til rådighed er også frit internet i lobbyen og på værelserne samt fri parkering.
Opholdet i de dejlige dobbeltværelser er med HALVPENSION - morgenmad og middag - og drikkevarer til middagene ( 4 glas vin eller øl, samt vand per middag).
Måltider indtages i Thebussem Restaurant, der med flot panoramaudsigt ligger på 1. salen. I stuen direkte neden under restauranten findes den hyggelige bar med tilstødende stor udendørs-terrasse. Bar og terrassen tilbyder drinks og snacks efter spillet og om aftenen. I Ayamonte findes i øvrigt mange butikker, supermarked, barer, restauranter mm.

Golfbanerne

Hotellet er også klubhus for Isla Canela Golf. Banens hul 17 og 18 ligger omkring selve hotellet og der er kun 300 meter til 1.tee. Banen fra 1993 er designet af Juan Catarineu, og er flad og venlig at gå. Der findes masser af træer, oliven - appelsin og eukalyptus! En lille proshop dækker de mest nødvendige behov til spillet - bolde, handsker, tees mm. I meget kort gåafstand og tæt ved hul 1 findes træningsfaciliteter med drivingrange, bunker, indspil og puttinggreen. Det tidligere klubhus ved 1.hul er nu indrettet som bar og hyggelig restaurant.

Golf

Ugen byder på fri golf alle 7 dage, så der er virkelig mulighed for at få svinget igang!
Der arrangeres flere dage med spændende turneringer. Der spilles i en række afhængig og matcherne kan være - par - hold - individuelt. Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen. Starttider oplyses på resortet og selvfølgelig er der præmier til de bedste. Maksimalt 28 spillere kan deltage.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og hotel.

Ekstra

Der vil i løbet af ugen blive arrangeret udflugt eller golf på andre baner - mod tillæg.

Turleder

Vera & Peter Kirketerp

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund-Sevilla-Billund
  • Transport af bagage, inkl. golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension - morgenmad og middag
  • Drikkevarer til middagene
  • 7 dages golf med trolley på Isla Canela
  • Alle transfers
  • Matcher med præmier

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen, der som Costa del Sol er en del af Andalucien, er endnu ret uopdaget. Her er stille, roligt og mere afdæmpet – sammenlignet med den mere kendte region i øst – men ikke kedeligt. Der Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere