Generelt

Tag på denne spændende golfrejse til Isla Canela Golf tæt ved den hyggelig by Ayamonte med Coach Adam Stevenson!
Adam er til dagligt golftræner I Løkken og Sindal Golfklub og er desuden en af vores faste ansatte i Portugal og Spanien i vinterhalvåret.
Netop Isla Canela har været Adams andet hjem, da han har boet på resortet i flere måneder.
Grib chancen og tilmeld dig til denne golfrejse, som uden tvivl er en god start på din golfsæson.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 2. marts 2021 Aalborg til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 9. marts 2021 Sevilla til Aalborg 12.45/ 17.00

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Hotel Isla Canela Golf har blot 58 værelser. De har alle sove/opholdsrum, flot badeværelse, tv, air-condition, hårtørre, pengeskab og er med balkon/terrasse med udsigt til golfbanen. Der er frit internet i lobbyen og på værelserne.

Opholdet i de dejlige dobbeltværelser er med HALVPENSION - morgenmad og middag. Måltiderne indtages i Thebussem Restaurant, der med flot panoramaudsigt ligger på 1. salen.

I stuen direkte nedenunder restauranten findes den hyggelige bar med tilstødende stor udendørsterrasse. Bar og terrassen tilbyder drinks og snacks efter spillet og om aftenen.

Isla Canela ligger i den sydvestlige Huelva region. Regionen er rig på spansk kultur og seværdigheder. De smukke sandstrande langs middelhavskysten er et besøg værd, og området ved Isla Canela har rig mulighed for at besøge den lokale marina, samt shopping områder til turister.

Golfbanerne

Golfbanen omkranser hotellet. Banens hul 17 og 18 løber langs selve hotellet og der er kun 300 meter til 1.teested. Banen fra 1993, designet af Juan Catarineu, er flad og venlig at gå. Der findes masser af træer, oliven - appelsin og eukalyptus.

I meget kort gåafstand og tæt ved hul 1 findes træningsfaciliteter med drivingrange, bunker, indspil og puttinggreen. Det tidligere klubhus ved 1.hul er indrettet som bar og hyggelig restaurant.

Hotel Isla Canela Golf fungerer nemlig også som klubhus for golfklubbens og golfbanen. Her bestiller man tider i receptionen, lejer golfbiler og finder de gratis trollyes. En lille proshop dækker de mest nødvendige behov til spillet - bolde, handsker, tees mm.

Udover hotellets egen bane på resortet råder de nu også over den nye Villa Guadiana Links, som ligger 10 min. kørsel fra hotellet. På turen vil der være spil inkluderet på denne og transfer frem og tilbage vil ligeledes være inkluderet.

Skulle man have lyst til spil andet steds er der flere golfbaner i området, både i Spanien og Portugal. Toppen er nok Monte Rei i Portugal, lige på den anden side af grænsen.

Golf

Ugen byder på fri golf alle 7 dage, med gratis trolley og træningsbolde.

Der arrangeres 5 dage med spændende matcher. Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform. Matcherne kan være - par - hold - individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller.

Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen. Starttider og holdsammensætning oplyses af matchleder Adam Stevenson på resortet og selvfølgelig er der præmier til de bedste.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla Lufthavn og hotel.

Ekstra

Der vil i løbet af ugen blive arrangeret udflugt eller golf på andre baner - mod tillæg.

Turleder

Adam Stevenson

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Aalborg- Sevilla - Aalborg
  • Transport af kuffert og golfbag
  • 7 nætters ophold i dobbeltværelse
  • Halvpension
  • 7 dages golf med trolley på Isla Canela & Villa Guadiana
  • 4 x Fællestræning med Adam Stevenson med træningsbolde
  • 3 matcher under ugen
  • Bustransfer fra/til Sevilla Lufthavn
  • Turledelse af Adam Stevenson

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere