Generelt

PGA Pro Adam Stevenson inviterer til matchtur og golfskole i Sydspanien – en uforglemmelig afslutning på din golfsæson!
Der er undervisning i alle spillets facetter, samt spil på banen med Adam, hvor du får tips og tricks til at forbedre dit spil.

 

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 24.oktober 2017 Aalborg til Sevilla 08.00/ 11.30
Hjemrejse tirsdag 31.oktober 2017 Sevilla til Aalborg 12.30/ 15.45

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

De blot 58 værelser har sove/opholdsrum, flot badeværelse, tv, air-condition, hårtørre, pengeskab og er alle med balkon/ terrasse med udsigt til golfbanen. Til rådighed er også frit internet i lobbyen og på værelserne samt fri parkering.
Opholdet i de dejlige dobbeltværelser er med HALVPENSION - morgenmad og middag - og drikkevarer til middagene ( 4 glas vin eller øl, samt vand per middag).
Måltider indtages i Thebussem Restaurant, der med flot panoramaudsigt ligger på 1. salen. I stuen direkte neden under restauranten findes den hyggelige bar med tilstødende stor udendørs-terrasse. Bar og terrassen tilbyder drinks og snacks efter spillet og om aftenen. I Ayamonte findes i øvrigt mange butikker, supermarked, barer, restauranter mm.

Golfbanerne

Hotellet er også klubhus for Isla Canela Golf. Banens hul 17 og 18 ligger omkring selve hotellet og der er kun 300 meter til 1.tee. Banen fra 1993 er designet af Juan Catarineu, og er flad og venlig at gå. Der findes masser af træer, oliven - appelsin og eukalyptus! En lille proshop dækker de mest nødvendige behov til spillet - bolde, handsker, tees mm. I meget kort gåafstand og tæt ved hul 1 findes træningsfaciliteter med drivingrange, bunker, indspil og puttinggreen. Det tidligere klubhus ved 1.hul er nu indrettet som bar og hyggelig restaurant.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og hotel, samt transport fra hotellet til og fra La Monacilla Golf.

Turleder

Adam Stevenson

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Aalborg-Sevilla-Aalborg
  • Transport af bagage, inkl. golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension - morgenmad og middag
  • Drikkevarer til middagene
  • 7 dages golf med trolley på Isla Canela
  • 1 runde på La Monacilla med buggy
  • Træning ved PGA Pro Adam Stevenson
  • Alle transfers
  • Matcher med præmier

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen, der som Costa del Sol er en del af Andalucien, er endnu ret uopdaget. Her er stille, roligt og mere afdæmpet – sammenlignet med den mere kendte region i øst – men ikke kedeligt. Der Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere