Generelt

Tag på denne spændende golfrejse til Isla Canela Golf tæt ved den hyggelig by Ayamonte med Mads Riis & Nicolas Bay Jensen.
Mads & Nicolas er særdeles stedkendte og tager dig igennem en god rejse i Sydspanien.
Grib chancen og tilmeld dig til denne golfrejse, som uden tvivl er en god afslutning på din golfsæson.

Flyrejsen

Udrejse tirsdag 19. oktober 2021 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 26. oktober 2021 Sevilla til Billund 12.35/ 16.40

Tilladt bagage er 15KG kuffert, 15KG golfbag og 8KG håndbagage.

Hotellet

Hotel Isla Canela Golf har blot 58 værelser. De har alle sove/opholdsrum, flot badeværelse, tv og er med balkon/terrasse med udsigt til golfbanen. Der er frit internet i lobbyen og på værelserne.

Opholdet i de dejlige dobbeltværelser er med halvpension - morgenmad og middag - og drikkevarer til middagene (4 glas vin eller øl, samt vand per middag). Måltiderne indtages i Thebussem Restaurant, der med flot panoramaudsigt ligger på 1. salen.

I stuen direkte nedenunder restauranten findes den hyggelige bar med tilstødende stor udendørsterrasse. Bar og terrassen tilbyder drinks og snacks efter spillet og om aftenen.

Isla Canela ligger i den sydvestlige Huelva region. Regionen er rig på spansk kultur og seværdigheder. De smukke sandstrande langs middelhavskysten er et besøg værd, og området ved Isla Canela har rig mulighed for at besøge den lokale marina, samt shopping områder til turister.

Golfbanerne

Golfbanen omkranser hotellet. Banens hul 17 og 18 løber langs selve hotellet og der er kun 300 meter til 1.teested. Banen fra 1993, designet af Juan Catarineu, er flad og venlig at gå. Der findes masser af træer, oliven - appelsin og eukalyptus!

I meget kort gåafstand og tæt ved hul 1 findes træningsfaciliteter med drivingrange, bunker, indspil og puttinggreen. Det tidligere klubhus ved 1.hul er indrettet som bar og hyggelig restaurant.

Hotel Isla Canela Golf fungerer nemlig også som klubhus for golfklubbens og golfbanen. Her bestiller man tider i receptionen, lejer golfbiler og finder de gratis trollyes. En lille proshop dækker de mest nødvendige behov til spillet - bolde, handsker, tees mm.

Golfbanen er hyggelig og god udfordring for alle. Skulle man have lyst til spil andet steds er der flere golfbaner i området, både i Spanien og Portugal. Toppen er nok Monte Rei i Portugal, lige på den anden side af grænsen.

Golf

Ugen byder på fri golf alle 7 dage, med gratis trolley, så der er virkelig mulighed for at få svinget igang!

Der arrangeres flere dage med spændende turneringer. Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform. Matcherne kan være - par - hold - individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller.

Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen. Starttider og holdsammensætning oplyses af matchlederne på resortet og selvfølgelig er der præmier til de bedste.

Ekstra

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og Hotel Isla Canela Golf.
Der er transfer inkluderet mellem hotel og Valle Guardiana Links Golf

Turleder

Mads Riis & Nicolas Bay

Pakken indeholder

 • Flyrejsen Billund - Sevilla - Billund
 • Transport af kuffert & golfbag
 • 7 nætters ophold i dobbeltværelse
 • Halvpension
 • Drikkevarer til middagene
 • Fri golf på Isla Canela Golf
 • Fri golf på Valle Guadiana Links
 • Trolley inkluderet til alle golfrunder
 • Træning og turledelse ved Mads & Nicolas
 • Bustransfer mellem hotel og Valla Guadiana
 • Bustransfer mellem hotel og lufthavn
 • Matchledelse, turneringer, præmier mm.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere