Generelt

Et rigtigt hyggeligt resort, hvor alt er inden for gå-afstand.

Faro og Sevilla lufthavne er ca. 1 til 1½  times kørsel fra Islantilla, der ligger 40km fra grænsen mellem Spanien og Portugal – og helt ude ved Atlanterhavet med brede sandstrande.

Ønsker du at bestille denne rejse, så brug “Bestilling” til venstre på siden. Ønsker du at rejse fra København, så brug “Send Forespørgsel” til højre.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 16.januar 2018 Billund til Sevilla 08.00/ 11.15
Hjemrejse tirsdag 13.februar 2018 Sevilla til Billund 12.15/ 15.30

Tilladt bagage er 20kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Resortet har 204 værelser, heraf 107 værelser som Junior Suites, Senior Suites og Bungalows. Alle moderne bekvemmeligheder findes i værelserne og alle har balkon eller terrasse. Bemærk at soft drinks i minibaren er gratis.

Opholdet er med halvpension - morgenbuffet og aftenbuffet, der indtages i resortets restaurant. Drikkevarer er ikke inkluderet. Temaet for aftenbuffeten skifter flere gange i løbet af ugen. På hotellet findes også en meget hyggelig bar og et stort terrasseområde.

I vinterhalvåret er der opvarmet indendørs svømmebassin med tilhørende boblebad. Der findes også en mindre spa- og beauty afdeling, der kan benyttes mod betaling af entre.

Golfbanerne

Lige ved hoveddøren ligger golfbanens klubhus samt hul 1,10 og 19, der er startsted for de tre 9 hullers sløjfer. Rundt om hjørnet ligger alle træningsfaciliteterne i ét samlet område.
Golffaciliteterne består således af en 27 hullers golfbane, klubhus med proshop og restaurant, træningsområde med 65 udslagssteder-  dels overdækket, dels på græs, putting green og indspilsgreen med 3 bunkers.
De 27 huller kræver, at man engang imellem lader driveren blive i golfbagen!
Bemærk at der er fri golf og fri trolley. Vi bestiller flere starttider hver uge, inden afrejsen, og øvrige tider bestilles på resortet - der er god plads.
I området findes også flere andre golfbaner af god kvalitet - herunder kan nævnes La Monacilla designet af Olazabal, Quinta do Vale designet af Ballesteros og Monte Rei i Portugal.

Golf

Vores guide arrangerer en ugentlig match - med præmier.

Transport

Bustransport mellem lufthavnen og hotellet er inkluderet.
Billeje kan arrangeres i hele perioden eller enkelte dage - mod et tillæg.

Ekstra

Vi har en fast green2green medarbejder bosat i Huelva, Costa de la Luz. Medarbejderen er til rådighed for vores gæster ved alle tænkelige praktiske opgaver.

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund - Sevilla - Billund
  • Transport af kuffert 20kg, golfbag 15kg og håndbagage 8kg
  • Bustransport mellem resortet og lufthavnen
  • 28 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension; morgenmad og middag - uden drikkevarer
  • Daglig rengøring
  • Fri golf på stedets 27 huller
  • Fri brug af trolley
  • 1 ugentlig match med præmier

Bestilling

Opholdet er fra 16. januar til 13. februar 2018.

Vælg udrejsedato i kalenderen.

Dette er en daglig tur.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen, der som Costa del Sol er en del af Andalucien, er endnu ret uopdaget. Her er stille, roligt og mere afdæmpet – sammenlignet med den mere kendte region i øst – men ikke kedeligt. Der Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere