Generelt

Deltag i denne spændende matchtur på Islantilla Golf Resort, der byder på hyggelige og dejlige omgivelser!

Team greeen2green er klar til at styre denne matchtur i lunt vejr på Costa de la Luz i Sydspanien!

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 10.oktober 2017 Billund til Sevilla 08.00/ 11.15
Hjemrejse tirsdag 17.oktober 2017 Sevilla til Billund 12.15/ 15.30

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Et hyggeligt resort, hvor alt er inden for gå-afstand. Resortet har 204 værelser. Alle moderne bekvemmeligheder findes i værelserne og alle har balkon eller terrasse. Opholdet er inklusive halvpension - morgenmad og aftenbuffet. Måltiderne indtages i resortets restaurant. Temaet for aftenbuffeten skifter flere gange i løbet af ugen. Til middagene er der en ½ flaske vin per person og vand. Bemærk også at soft drinks i minibaren på værelset er gratis.
Der findes et opvarmet indendørs svømmebassin med tilhørende boblebad. Ligeså er der også en mindre Spa/Beauty Farm, hvor der dog kræves betaling for entre. Der forefindes endvidere en hyggelig bar og en selvstændig restaurant i golfklubbens klubhus.

Golfbanerne

Golffaciliteterne består af 27 hullers golfbane, klubhus med proshop og restaurant samt træningsområde med 65 udslagssteder, dels overdækket, dels på græs. Endvidere er der putting green og indspilsgreen med 3 bunkers. De 27 huller kræver, at du en gang imellem lader driveren blive i golfbagen! Og alle faciliteterne er lige uden for døren - klubhus, hul 1,10 og 19, der er startsted for de tre 9-hullers sløjfer - og rundt om hjørnet er alle træningsfaciliteterne samlet i et område.

Golf

Der er arrangeret 5 runders golf på Islantilla's 27 huller. Der vil i løbet af ugen blive spillet forskellige former for matcher. Turen har plads til maksimalt 24 spillere.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og hotel

Ekstra

Der arrangeres udflugt eller golfrunder på andre baner - mod tillæg.

Turleder

Vera & Peter Kirketerp

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund – Sevilla - Billund
  • Transport af bagage, inkl. golfbag
  • 7 nætters ophold i dobbeltværelse
  • Halvpension (morgenmad og aftenbuffet)
  • Drikkevarer til middagene
  • Gratis softdrinks i minibar på værelset
  • 5 dages golf med trolley på Islantilla Golf Resort
  • Alle transfers
  • Matcher med præmier

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen, der som Costa del Sol er en del af Andalucien, er endnu ret uopdaget. Her er stille, roligt og mere afdæmpet – sammenlignet med den mere kendte region i øst – men ikke kedeligt. Der Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere