Generelt

Tæt ved kysten og i rolige omgivelser ligger Islantilla resortet, som er i gåafstand fra de 27 huller på velkendte Islantilla Golf Club.

Dette firestjernede resort er med sine nyrenoverede værelser ideelt til longstay ophold under sydens sol.

Der er kun 10 min. gang til La Antilla by med gode indkøbsmuligheder og en skøn strandpromenade langs kysten.
Golfbanen ligger lige udenfor døren og der er masser af gode og underholdende faciliteter på resortet, herunder paddle tennis, swimmingpool, løbebaner, gåruter og en herlig strandbar.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 1. februar 2022 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 1. marts 2022 Sevilla til Billund 12.35/ 16.45

Tilladt bagage er 20kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Det nyrenoverede Islantilla resort har 204 værelser, heraf 107 værelser som Superior Rooms, Suiter og Bungalows. Værelserne er moderne og minimalistiske og har balkon eller terrasse.
Opholdet indeholder halvpension og morgen samt aftenbuffeten indtages i hotellets restaurant. Temaet for middagene skifter flere gange i løbet af ugen.
Der forefindes endvidere en meget hyggelig bar med mange muligheder for drinks.
Under dit ophold kan du desuden nyde det store terrasseområde på hotellet, som nyder godt af solens stråler dagen igennem.

Ønsker du at udforske området, så anbefaler vi især Columbus skibene i regionens hovedstad Huelva, vin & jámon tur mod nord eller sightseeing i metropolen Sevilla.

Golfbanerne

Blot 300 meter fra resortet ligger golfbanens klubhus samt hul 1,10 og 19, der er startsted for de tre 9 hullers sløjfer. Rundt om hjørnet ligger alle træningsfaciliteterne i ét samlet område.
Golffaciliteterne består således af en 27 hullers golfbane, klubhus med proshop og restaurant, træningsområde med 65 udslagssteder-  dels overdækket, dels på græs, putting green og indspilsgreen med 3 bunkers.
De 27 huller kræver, at man engang imellem lader driveren blive i golfbagen!
Bemærk at der er fri golf og fri trolley. Vi bestiller flere starttider hver uge, inden afrejsen, og øvrige tider bestilles i klubhuset.

I området findes også flere andre golfbaner af god kvalitet - herunder kan nævnes La Monacilla designet af Olazabal, Quinta do Vale designet af Ballesteros og Monte Rei i Portugal. Vores guide hjælper gerne med, at arrangere udflugter til de nærliggende baner.

Golf

Vores guide arrangerer to ugentlige matcher - med green2green præmier.

Transport

Bustransport mellem lufthavnen og hotellet er inkluderet.
Billeje kan arrangeres i hele perioden eller enkelte dage - mod et tillæg.

Ekstra

Vi har en fast green2green medarbejder bosat i Huelva, Costa de la Luz. Medarbejderen er til rådighed for vores gæster ved alle tænkelige praktiske opgaver.

Skulle man have lyst til at udforske området, vil vores guide også være til assistance med billeje eller transfer.

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund - Sevilla - Billund
  • Transport af kuffert 20kg, golfbag 15kg og håndbagage 8kg
  • Bustransport mellem resortet og lufthavnen
  • 28 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension
  • Fri golf på Islantilla Golf Club (27 huller)
  • Fri brug af trolley
  • 2 ugentlige matcher med præmier

Pris per person: DKK 18.995

Bestilling

Opholdet er fra 1. februar til 1. marts 2022

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen er mindre turistet og yderst autentisk med en varm og velkommende befolkning. Områdets største by Huelva har et indbyggertal omkring 150.000 og byder på flere spændende attraktioner. Især Columbus skibene Santa Mariá, Pinta & Santa Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere