Generelt

Rejs med Kristian og Flemming til det netop renoverede Doubletree by Hilton Islantilla Golf Resort i det Sydlige Spanien.

Sevilla lufthavn ligger cirka 1,5 times kørsel fra Islantilla, der ligger 15 km fra grænsen mellem Spanien og Portugal – og tæt ved Atlanterhavet med brede sandstrande.

Islantilla Golf Resort har i foråret 2020 gennemgået en større renovering af hotellets faciliteter og værelser og vil derfor fremstå knivskarpt til denne golfskole. Vi glæder os derfor til at byde jer velkommen i de moderne omgivelser!

Flyrejsen

Udrejse tirsdag 13. oktober 2020 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 20. oktober 2020 Sevilla til Billund 12.35/ 16.40

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Resortet har 204 værelser med alle moderne faciliteter. Værelserne er i dejlige lyse farver og moderne indrettet. Alle værelser har tilhørende balkon eller terrasse med udsigt over det omkringliggende område.

Opholdet er med halvpension - morgenbuffet og aftenbuffet, der indtages i resortets restaurant. Temaet for aftenbuffeten skifter flere gange i løbet af ugen, og stedet har fået nyt fokus på madens kvalitet. Desuden har hotellet foretaget alle foranstaltninger for at overholde nye restriktioner omkring hygiejne.

På hotellet findes også en meget hyggelig bar og et stort terrasseområde.

I vinterhalvåret er der opvarmet indendørs svømmebassin med tilhørende boblebad. Der findes også en mindre spa- og beauty afdeling, der kan benyttes mod betaling af entre.

I området kan man finde flere lokale seværdigheder. Kun 800m væk fra hotellet finder man den lækre sandsstrand, samt Islantilla Shopping center, hvor man kan finde en god række butikker og få brugt shoppinggenet.

Golfbanerne

Islantilla Golf Club har 27 krævende huller, hvor du ofte bør lade driveren blive i golfbagen!
Lige ved resortets hoveddør ligger golfbanens klubhus samt hul 1, 10 og 19, der er startsted for de tre 9-hullers sløjfer.
Golftræningsfaciliteterne ligger lige bag hotellet også og består således af 65 udslagssteder, dels overdækket, dels på græs,
endvidere putting green og indspilsgreen med 3 bunkers.

Golf

Der arrangeres 6 runder golf med indlagte spændende matcher.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og resort.

Turleder

Kristian Jensen & Flemming Lund

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund til Sevilla
  • Transport af bagage, kuffert, golfbag og håndbagage
  • 7 nætters ophold i delt dobbeltværelse
  • Halvpension - morgenbuffet og aftenbuffet
  • Fri golf på Islantilla Golf
  • Transfer / bustransport mellem lufthavn og Islantilla
  • Træning inklusiv rangebolde
  • Turledelse ved Flemming & Kristian

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Sevilla

SevillaSolrige Sevilla er hovedstad i den sydligste af Spaniens regioner, Andalusien. Byen, hvor appelsintræerne blomstrer året rundt, er rig på kulturarv fra alle verdens hjørner, da flere folkefærd gennem årene har slået bymurene ned, og invaderet den gamle handelsstad. En spændende arabisk kulturarv er fremtrædende ligegyldigt hvilken bydel man bevæger sig i, og både maurisk Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere