Generelt

Tivoli Marina Portimão er et 4 stjernet resort med en dejlig beliggenhed ved Portimão Marina og Praia da Rocha i Algarve, Portugal. Dette resort er perfekt til at tilbringe en golfferie med venner eller familie. Resortet ligger lige ved ​​butikker, restauranter og underholdning.

Flyrejsen

Flyrejsen er med SAS Plus, der giver adgang til "Fast Track" så du hurtigere kan komme igennem sikkerhedskontrol.
Derudover får du adgang til SAS lounge, plads foran i flyet, samt et måltid ombord inklusiv drikkevarer.

Hotellet

Tivoli Marina Portimão har en række værelser og lejligheder fordelt ud på tre bygninger, Marina Sun, Marina Deck og Marina Beach, som alle ligger i gå afstand fra hotellets faciliteter.
Alle værelserne har udsigt til enten pool eller marinaen.

På resortet kan man finde restauranter og barer, hvor mange ligger lige ud til marinaen. Derudover er der tre store swimmingpools, en af dem til børnene, hvor man kan dase i Portugals varme solskin.
Resortet tilbyder også at kører gæsterne rundt på resortets område i deres special Tivoli-buggy.

Golfbanerne

Golfen spilles på de 3 baner Morgado, Alamos & Salgados, som ligger i køreafstand fra resortet. 2 af banerne væk fra kysten og Salgados helt i vandkanten. Golfklubberne tilbyder alle fine trænings faciliteter og restaurant/bar.

Salgados banen er perfekt til naturelskere. Banen ligger helt ud til vandet, lige ved Salgados Beach og naturreservatet Salgados Lagoon, og området er fyldt med fredede og unikke fuglearter. Banen i sig selv er ret teknisk pga. de omskiftlige vinde.

Alamos er en relativ kort bane og giver derfor en mere teknisk udfordring, med dens smallere baner og mindre greens. Banen har også et flot naturområde, med udsigt til søer og de omkringliggende bakker.

Morgado banen er en mere åben og mindre udfordrene bane, men naturen er stadig i top. Banen er omringet af oliven og citrus træer der danner rammen.

Golf

Der bliver spillet i alt fem runder golf på turen.
2x runder på Morgado
2x runder på Alamos
1x runde på Salgados

Transport

Der bliver stillet en lejebil til rådighed ved lufthavnen inkl. fri km antal.

Pakken indeholder

  • Flyrejsen med SAS Plus København - Faro - København
  • Transport af kuffert og golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • 5 runder golf på de 3 golfbaner
  • Billeje til 2 personer

Julegaven gælder kun København
Kun for afrejse:
9. marts 2019 (få pladser)
16. marts 2019 (UDSOLGT)

Bestil senest 23. januar 2019
Begrænset antal pladser!

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

Denne tur har afrejse flere gange om ugen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Algarve

AlgarveAlgarve er ganske vist Portugals sydligste provins, men det er også den provins der er mest atypisk. For mange år siden var provinsen under afrikansk og maurisk indflydelse og det præger den dag i dag bygningerne. Området er således meget præget af mange “hvide” landsbyer, der passer fint ind i provinsens særdeles behagelige klima. Når Læs mere

Portugal

PortugalDette er et aldeles pragtfuldt golfland og her er vi gode – synes vi selv. Vi benytter os også af rutefly til Lissabon, Oporto samt Faro og her kan man i princippet selv vælge afrejsedag, afrejsetidspunkt og antal dage. Vi flyver både fra København, Billund, Aalborg og Hamburg. Læs meget mere om hoteller og golfbaner Læs mere