Generelt

Denne rejse er et comeback til de to dejlige ture vi har afholdt i 2021.
Tag turen til Kerteminde og oplev det enestående og yderst luksuriøse Great Northern resort.
Stedet har 15 enestående værelser, som alle ligger centralt på resortet. Alle værelser er yderst moderne og byder på udsigt til enten banen eller naturen lige udenfor.
Great Northern Golf Course er den første danske golfbane designet af det anerkendte arkitektfirma Jack Nicklaus Design.
Hvis du ikke har boet på resortet og spillet banen før, så grib chancen og oplev dette storslåede golf paradis!

Vi har forhåndserserveret 14 ud af de 15 skønne værelser og pladserne på turen går efter først til mølle.

DATO:
12. til 14. juli 2022

Hotellet

Kvalitet og design skaber det perfekte samspil mellem oplevelse og afslapning. Lad dig fascinere af den rå arkitektur og nyd den fantastiske udsigt over Great Northern Golf Course, Great Northern Spa og den smukke fynske natur. Afslappet elegance når det er bedst.
De 15 værelser ligger i kort gåafstand fra klubhuset og hvert "værelse" er en skøn lille privat bungalow med egen terrasse med udsigt.

Resortets spa faciliteter er et kapitel for sig selv og adgang til tilkøbes såfremt man ønsker dette under opholdet.

Golfbanerne

Danmarks nyeste mesterskabsbane Great Northern ligger ved Kerteminde på Fyn. Banen er designet af Jack Nicklaus og er den første af sin slags i Danmark.
Med inspiration fra nogle af verdens bedste golfbaner har man på Fyn fået skabt et sandt mesterværk. Der er bl.a. blevet flyttet rundt på 2.225.000 tons jord for at skabe det ønskede layout. Fra starten har visionen været at skabe et golfanlæg, der kunne måle sig med de bedste i Europa og det  må man erkende er lykkes til perfektion.

Banen holder et så højt niveau, at man vil blive overrasket, hvis ikke Great Northern i fremtiden kommer til at lægge til store internationale turneringer.
Når det så er sagt, så er banen ikke sværere end at den kan spilles af alle. Uanset om man er scratch-spiller eller spiller fra handicap 30. Som det ses på de fleste nyanlagte baner nu til dags findes der nemlig også på Great Northern en hel række forskellige teesteder, som gør det muligt som golfspiller at finde sin rette hylde.
Teesteder er anlagt i en vifteform, så spillerne vil opleve forhindringerne helt forskelligt om de spiller fra det ene eller andet teested.

Turleder

Team green2green

Pakken indeholder

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse på Great Northern
  • Morgenmad
  • 2 x frokoster
  • 2 x 3-retters aftenmenu uden drikkevarer
  • 1 runde golf på Great Northern Academy Course (ankomstdagen)
  • 2 runder golf på Great Northern
  • Matchledelse, turneringer, præmier mm.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige