Generelt

Deltag i denne spændende og anderledes 14-dages rejse i Thailand, hvor turen er en blanding af golf og kulturelle oplevelser i Nakhon Ratchasima provinsen nordøst for Bangkok.

Jim Sørensen, der har 40 års erfaring fra fotobranchen, er, sammen med sin thailandske hustru, Jirapa, rejseleder på denne spændende tur rundt i Korat provinsen. Turen afvikles som en golfrejse, men med ekstra fokus på de indlagte kulturelle oplevelser og et stort samvær i gruppen.

Du kommer tættere på det rigtige Thailand end på mange andre golfrejser. Der er hverken strand, barer eller thailandsk natteliv på repertoiret, men der er rig lejlighed til ekstraordinære oplevelser og afslapning ved swimmingpools, der findes på alle hotellerne. Desuden kommer I på udflugterne ud at opleve nogle af de mindre thailandske byer og smukke landskaber, hvor der er mulighed for at tage nogle fantastiske fotografier. Jim vil også, alt efter gruppens ønske, undervejs dele ud af sine fotografiske kundskaber.

Rejsen indeholder ophold på 3 hoteller, hele 7 runder golf og mange lokale oplevelser!

Turen gennemføres ved minimum 10 og maksimalt 18 deltagere. Sidste tilmeldingsfrist er 17.oktober 2019.

Flyrejsen

Flyrejsen fra Danmark er med Thai Airways direkte til Bangkok:

Udrejse
Torsdag 14. november 2019 København til Bangkok 13:50-06:20
Hjemrejse
Torsdag 28. november 2019 Bangkok til København 00:50-06:35

Ankomst til Bangkok er fredag den 15. november 2019.
Der er en tidsforskel på 6 timer mellem Danmark og Thailand.
Tilladt bagage på Thai Airways er 30 kg i alt kuffert og golfbag, samt 7 kg håndbagage.
Der er mulighed for tilslutning fra provinslufthavne - spørg os for en pris.
Thai Airways er medlem af Star Alliance og dets bonussystem.

Hotellet

På hele rejsen bor man på absolut flotte og dejlige hoteller - alle dage med morgenmad.

Fra 15. til 18. november 2019 - 3 nætter - på Mountain Creek Golf Resort
Fra 18. til 24. november 2019 - 6 nætter - på The Imperial Hotel Korat
Fra 24. til 27. november 2019 - 3 nætter - på Rancho Charnvee Resort & Country Club

Golf

Der indgår hele 7 dage med golfspil på rejsen.
Til alle runderne indgår obligatorisk, og betalt, caddy. Drikkepenge (tip) skal afregnes individuelt og man skal forvente at skulle betale ca. 300-400 Baht per runde (DKK 60-80).
Caddiernes engelskkundskaber er nok meget svingende, men uden tvivl en oplevelse.

Der spilles 2 runder på Mountain Creek, 2 runder på Korat Country Club og 2 runder på Rancho Charnvee - Mountain Creek er designet af Seve Ballesteros. Endvidere er der indlagt en lokal oplevelse på Tiger Golf Club. Det er en militærbane, som Jim har kontakt til.

Som turleder og matchleder styrer Jim starttider, spilleform og holdsammensætninger. Der er selvfølgelig præmier til mange!

Transport

Al transport mellem lufthavn, hoteller, golfbaner og udflugtssteder foregår i egen bus.

Ekstra

Udflugter
Som det fremgår af dag-til-dag programmet er der indlagt mange udflugter, hvor man er i Jims og hustruens rigtig gode hænder.
Alle de nævnte ture indgår i rejsens pris, men man kan fra dag til dag beslutte, om man ønsker at deltage i det fulde program eller i stedet vil være på egen hånd.

Turleder

Jim Sørensen og hustru

Pakken indeholder

Følgende indgår i rejsens pris:
• Flyrejse fra København til Bangkok med Thai Airways
• Transport af golfbag og kuffert i alt 30 kg samt håndbagage 7 kg
• 3 nætter på Mountain Creek Golf Resort (5*) med morgenmad
• 6 nætter på The Imperial Hotel Korat (4*) med morgenmad
• 3 nætter på Rancho Charnvee Resort & Country Club Khao Yai (5*) med morgenmad
• 7 runder golf med caddy - og indlagte matcher med præmier
• Transport mellem lufthavnen i Bangkok, hotellerne, udflugtssteder, golfbaner
• Udflugt til keramik byen Dan Kwian og en silkefabrik
• Udflugt til fiskerestaurant i Korat med en forudbestemt thai fiskemenu
• Udflugt til Phimai Historiske Park
• Udflugt til Elefanttempel i Dan Khun Thot
• Udflugt til Wat Non Kum Tempel i Sikhio
• Afslutningsmiddag på Rancho Charvee Resort & Country Club
• Turledelse af Jirapa og Jim

Følgende indgår ikke i prisen:
• Forsikringer
• Drikkepenge
• Forplejning ud over ovennævnte
• Personlige omkostninger
* Tillæg for enkeltværelse DKK 4.500

 

Rejseplanen

14/11-19 Afrejse fra København.

15/11-19 Ankomst til Bangkok og dernæst med bus i ca. 4 timer til Pak Chong området, hvor vi skal bo på det eksklusive resort: Mountain Creek Golf Resort (5*)

16/11-19 Vi spiller golf på resortets private Ballesteros bane og nyder resten af dagen i de flotte omgivelser eller ved poolen.

17/11-19 Vi spiller igen golf på resortets private bane og nyder resten af dagen i de flotte omgivelser eller ved poolen.

18/11-19 Vi kører efter morgenmaden mod Korat (Nakhon Ratchasima), hvor vi skal bo på The Imperial Hotel Korat (4*) På vejen besøger vi først en silkefabrik i Pak Thong Chai og derefetr den lille by Dan Kwian, der ligger lidt udenfor Korat. Hele området omkring Dan Kwian er kendt for sin keramik- og kunsthåndværk produktion.

19/11-19 Vi spiller golf på Korat Country Club, der ligger i udkanten af Korat. Om aftenen spiser vi på fiskerestaurant også lidt udenfor Korat, hvor der er en helt speciel atmosfære med levende musik og sandsynligvis kun os som europæere.

20/11-19 Udflugt til Phimai Historiske Park, som var et af de vigtigste templer i det gamle Khmer rige, der for tusinde år siden udgjorde dette område. Templet i Phimai er umiddelbart en kopi af det kendte Angkor Wat Tempel i Cambodia.

21/11-19 Vi spiller golf på Tiger Golf Club, der er militærets golfbane i udkanten af Korat. Vi spiller 27 huller på den mindre bane. Om aftenen tager de, der har lyst, med til Korats meget store aftenmarked, hvor der er rig lejlighed til at fylde kufferterne med billige gaver til dem derhjemme, da alle priser på tøj og lignende er baseret på salg til de lokale.

22/11-19 Vi kører efter morgenmaden til byen Dan Khun Thot, hvor vi besøger det berømte elefanttempel Wat Ban Rai, der er lavet af 20 millioner stykker keramik. Om eftermiddagen er der mulighed for, at du kan besøge det helt nye og meget eksklusive indkøbscenter Terminal 21.

23/11-19 Vi spiller igen golf på Korat Country Club, der ligger i udkanten af Korat.

24/11-19 Efter morgenmaden kører vi i retning mod Rancho Charvee Resort & Country Club (5*) Vi stopper på vejen i Sikhio, hvor vi besøger det meget smukke Wat Non Kum Tempel, der står som et vartegn ud til hovedvejen mod Bangkok.

25/11-19 Vi spiller golf på Rancho Charnvees fantastiske bane, der ligger ved hotellet. Resten af dagen kan nydes ved poolen.

26/11-19 Vi spiller igen golf på Rancho Charnvee og slapper af resten af dagen. Om aftenen er der fællesmiddag, hvor vi har præmieoverrækkelser for turens gennemgående golfturnering.

27/11-19 Vi kører sidst på dagen til lufthavnen i Bangkok, hvor der er afrejse over midnat.

28/11-19 Vi lander tidlig morgen i København.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Thailand

ThailandThailand har det hele! Alt fra frodig regnskov i nord, til fabelagtige palmestrande i syd. Ligegyldigt hvilken thailandsk destination der er målet, står green2green parat til at skræddersy golfrejser til Thailand, ud fra individuelle ønsker og interesser. Fra Danmark går flyrejsen til landets pulserende hovedstad, Bangkok, der absolut skal opleves, når turen går til Thailand. Læs mere