Generelt

Rejs med på matchtur til La Gomera, en af de syv Kanariske Øer!

La Gomera er et paradis der venter på dig, og her er fuldkomment unikt. På øens sydspids ligger vores hjem for ugen, det hyggelige Jardin Tecina Hotel. Hotellet står desuden for La Gomeras eneste golfbane – i form af den fantastiske Tecina Golf. Fra hotel og golfbane har man en imponerende udsigt over Atlanterhavet og naboøen Tenerife.
Vi ankommer til netop Tenerife, hvorfra vi skal med bustransport til havnen Los Cristianos – den tur tager ca. 15 minutter.
Fra Los Cristianos skal vi og vores bus ombord på Fred Olsen færgen, der tager os til La Gomera.
Efter den smukke færgeoverfart skal vi fra havnen i San Sebastian La Gomera til Jardin Tecina hotellet. Denne sidste tur tager en lille halv time.

Rejsen til La Gomera er snørklet med både flyrejse & sejlads. For enden venter der dog en uge i fuldstændig fantastiske omgivelser.
Vi har længe ønsket at lave en matchtur netop hertil, og derfor glæder vi os over at vi endelig kan byde velkommen til La Gomera Classic!

Flyrejsen

Flyrejsen fra Aarhus direkte til Tenerife.

Udrejse lørdag den 15. januar 2022 Aarhus til Tenerife 08:50 - 13:10
Hjemrejse lørdag den 22. januar 2022 Tenerife til Aarhus 14:10 - 20:30

Tilladt bagage er 20kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Hotel Jardín Tecina & Tecina Golf ligger på den sydlige del af La Gomera, som er den mindste af de 7 Kanariske Øer, ikke langt fra Tenerife. La Gomera er næsten helt rund og fyldt med bjerge og kløfter, der giver øen et robust, vulkanlignende landskab.

Receptionen, barerne og restauranterne er dekoreret i en simpel, rustik kolonistil med masser af træbjælker mod almindelige hvide vægge. Selve hotellet udstråler en enkel elegance, der tillader den naturlige skønhed i omgivelserne. Hovedrestauranten serverer morgenmad og halvpensionsmåltider, og denne har selvbetjent spisning med temabuffeter, der tilbyder mange typiske retter fra La Gomera og De Kanariske Øer.

Indbydende og lyse værelser får dig til at føle dig hjemme, hvor du kan nyde synet af de smukke haver eller nyde en enestående udsigt over hotellets hovedpool, mens du til eftermiddag hviler dig på din balkon eller terrasse.

Jardin Tecina er spændende og romantisk. Vil du slappe af i musklerne efter en god dag på golfbanen kan du vælge mellem tre pools, som er opvarmede fra november-april. Du kan også parkere i en solstol og nyde en læskende drik fra en af hotellets barer for derefter at sætte dig til bords i en af restauranterne – måske nede ved stranden på Club Laurel med bar, á la carte restaurant og saltvandspool.

Golfbanerne

Hotellets egen bane Tecina Golf er den eneste golfbane på La Gomera.
Banen ligger i forbindelse med hotellet på den sydlige del af øen, og er anlagt i en nedlagt bananplantage helt ud til Atlanterhavet.

Hotellet er højt placeret over havets overflade og med panorama udsigt over Atlanterhavet. Hjerterytmen falder når du skuer ud over havet og den smukke udsigt over Tenerife og vulkanen Teide, der rækker knap fire kilometer op i skyerne. I nogle perioder er Teide klædt med sne på toppen.

Tecina Golf blev bygget i 2003 og ligger tæt ved hotellet. Banen er designet af Donald Steel, der har haft et unikt stykke jord til at anlægge det smukke anlæg.
La Gomera byder på store højdeforskelle, og det oplever du allerede på første tee hvor man transporteres op af bjerget før start.
Herefter går turen ellers nedad, og når du ankommer til sidste hul så har du nået en højdeforskel på næsten 200 meter.

Layoutet byder på bredde fairways med velplacerede bunkers og så er der havudsigt på samtlige af banens 18 huller!
Banen er fantastisk smuk og mange af hullerne er fuldstændig bjergtagende.
Foruden det dejlige anlæg, så vil du under runden være i selskab med kvidrende fugle og en af de smukkeste udsigter hele vejen.
Glæd dig til en golf og naturoplevelse i særklasse.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Tenerife lufthavn og havnen i Tenerife.
Der er indlagt færgeoverfart og billet mellem Tenerife og La Gomera.
Der er fælles bustransport mellem La Gomera havnen og Jardin Tecina hotellet.

Turleder

Torben Vind

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Aarhus - Tenerife - Aarhus
  • Transport af bagage, kuffert, golfbag og håndbagage
  • 7 nætters ophold i delt dobbeltværelse
  • Halvpension - morgenbuffet og aftenbuffet
  • 5 runder golf på Tecina Golf
  • Færgebillet Tenerife - La Gomera tur/retur
  • Match og turledelse, indlagte turneringer og præmier mm.
  • Bustransport mellem lufthavn, færgen og hotellet

Pris per person: DKK 12.995

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

De Kanariske Øer

De Kanariske ØerDe Kanariske Øer er golfspillerens vinterparadis. De Kanariske Øer er en lille klynge øer beliggende i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst. Vi tilbyder rejser til tre af øerne: La Gomera, Tenerife og Gran Canaria. Hver enkelt ø har sin særegne charme – find selv din egen favorit. Hoteller på De Kanariske Øer Går rejsen til De Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere