Generelt

Tæt på lufthavnen i Murcia ligger det meget kendte resort, La Manga Club. Her ved Middelhavets kant finder du det fantastiske La Manga Club Resort!

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 19. november 2019 Billund til Murcia 08:00/ 11:50
Hjemrejse tirsdag 26. november 2019 Murcia til Billund 12:30/ 16:20

Tilladt bagage er 15 kg kuffert, 15 kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Hotel Príncipe Felipe er et pragtfuldt hotel, bygget i andalusisk stil og beliggende på første parket i hjertet af La Manga Club.
Det 5-stjernede resort består af 192 værelser, alle indrettet i utrolig elegant stil og selvfølgelig med moderne faciliteter. Værelserne er med balkon eller privat terrasse, og med udsigt til enten golfbaner eller swimmingpool.
Restauranten, Amapola, byder på det bedste fra det spanske Middelhavskøkken, og i den stemningsfyldte pianobar kan man nyde spædende tapas eller en eksotisk cocktail, og meget mere.
Principe Felipe har også en stor udendørspool, med tilhørende poolrestaurant og terrasse

Golfbanerne

La Manga Club leverer golfvejr året rundt.  La Manga Club byder på hele tre 18-huls mesterskabsbaner – South, North og West Course. Banerne ligger ikke langt fra hotellet eller lejlighederne. Alle banerne har hver deres unikke terræn og design. South er en af Europas mest udfordrende baner – en klassisk mesterskabsbane designet af Robert Putmans i 1971, ændret i 1992 og total renoveret i 2004. North er noget kortere, men til gengæld er fairways væsentlig smallere. Mange af banens greens består af flere plateauer. West har et anderledes og mere kuperet terræn, med kløfter.
Der findes flotte og komplette træningsfaciliteter, egnet til den individuelle spiller og grupper. Der er også en velasorteret proshop. Her lejes trolleys, golfbiler mm.

Golf

Træningsfaciliteterne er, som nævnt, helt i top.  Her er gode muligheder for, at lærer noget i alle spillets facetter.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Murcia lufthavn og hotellet.

Turleder

PGA Pro Søren Jensen

Pakken indeholder

  • Flyrejsen: Billund - Murcia - Billund
  • 7 nætters ophold i dobbeltværelse
  • Halvpension inkl. drikkevarer til aftensmåltiderne (vin,vand/øl)
  • 5 runder golf på La Manga inkl. trolley
  • Turledelse ved Søren Jensen
  • Træning inklusiv rangebolde
  • Alle transfers
  • Matcher, præmier, matchledelse

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere