Generelt

Tag på matchtur med Pro Carsten Klingenberg fra Birkemose Golf Club til det skønne Hotel Marriott La Sella, beliggende ved Denia, nord for Alicante, tæt ved skøn natur og med egen 27-hullers golfbane. Carsten står klar til at lede træning og hyggelige matcher. Opholdet er med halvpension og drikkevarer til middagene.

Flyrejsen

Udrejse tirsdag 8. juni 2021 Billund til Alicante 10.55/ 14.05
Hjemrejse tirsdag 15. juni 2021 Alicante til Billund 07.20/ 10.30

Tilladt bagage er 20kg kuffert, 20kg golfbag og 10 kg håndbagage.

Hotellet

Hotellet - Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa

Hotellet har i 2019 gennemgået en større renovering og fremstår nu i lyse og moderne farver. Hotellet har en unik beliggenhed i udkanten af Montgó Nationalpark og blot 10 min. kørsel den charmerende by Denia. De 186 værelser er alle store, nydelige og råder alle de nødvendige bekvemmeligheder.

Denia La Sella har selvfølgelig også et spa - og wellnessområde samt et fitnessrum. Der findes sauna, dampbad, jacuzzi med mere. Spa´en tilbyder massage, behandlingsrum samt skønhedssalon. Bemærk at adgang til Spa- og poolområdet er imod gebyr.

Hotellet råder over to restauranter. Hovedrestauranten hedder Brasserie Montego og her serveres morgenmaden og buffetmiddagene til aften. Derudover råder hotellet over Thai Restauranten Segaria. Her kan nydes en kulinarisk oplevelse til aften og det kan desuden bestilles hjemmefra.

Golfbanerne

Golf spilles på La Sella Golf, der er resortets egen golfbane fra 1991. La Sella Golf er kendt for høj international klasse, herunder afvikling af Ladies European Tour og Spanish Ladies Championship. Banen har 27 huller og de 3 gange 9 huller giver varierende og spændende kombinationer i et forholdsvis fladt terræn, så buggy er ikke nødvendig. Anlægget er designet af den spanske legende José Maria Olazabal.
Glemmes skal ikke den skønne natur - udsigten til Segaria bjergene, naturparken El Montgó, masser af appelsin-, oliven- og mandeltræer.

Golf

Ugen byder på 5 runder golf , med gratis trolley
Der arrangeres spændende matcher alle 5 spilledage.

Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform. Matcherne kan være - par - hold - individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller.

Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen. Starttider og holdsammensætning oplyses af matchleder Carsten Klingenberg på resortet og selvfølgelig er der præmier til alle matcherne.

På denne tur er der også 4 dage med gratis undervisning inklusive træningsbolde, så skulle svinget drille i løbet af ugen, er der rig mulighed for at få tilrettet dette :-)

Transport

Der er fælles bustransport mellem Alicante lufthavn og hotellet.

Ekstra

Resortet ligger 1 times kørsel fra lufthavnen i Alicante. Det er placeret i det skønne Costa Blanca og strandene ved byerne Denia og Javea er mindre end 10 minutter væk. Selve Denia har mange gode cafeer og restauranter. Endvidere kan man opleve den flotte natur i og omkring naturparken Montgó.

Turleder

Carsten Klingenberg

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund til Alicante
  • Transport af kuffert & golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension med drikkevarer til middagene (5 glas vin/øl/vand)
  • 5 runder golf på La Sella med trolley
  • Gratis undervisning
  • Matcher med præmier
  • Transfer fra/til lufthavn og resortet

OBS! Der tages forbehold for rejserestriktioner grundet Covid-19 og følger heraf. Skulle rejsen ikke kunne gennemføres grundet restriktioner, vil indbetalte beløb refunderes. Rejsen gennemføres desuden ved minimum 12 deltagere. Maximum antal deltagere 24.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Alicante

AlicanteAlicante ligger på den spanske østkyst og området byder på fantastiske sandstrande og et glitrende turkisblåt Middelhav. Den hvide kyst har i mere end 50 år være blandt Europas mest populære rejsemål. Og man forstår hvorfor. Lange brede sandstrande – lavvandede bugter – mildt klima – golf året rundt og en enestående kyststrækning med små Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere