Generelt

Team green2green står klar til at lede og styre denne spændende golfuge i det spændende Bulgarien!

I indbydende grønne omgivelser, kun 45 kilometer/50 minutters kørsel nordøst fra Varna lufthavn, og 5 kilometer/15 minutters kørsel fra den hyggelige by Balchik, ligger det flotte Lighthouse Golf & Spa Resort – med hotel, egen golfbane, spa, restauranter, sportsaktiviteter, nærliggende strand og meget mere.

Flyrejsen

Fra København med Bulgarian Air Charter

Udrejse lørdag 13.oktober 2018 København til Varna 16.50 / 20.40
*Hjemrejse lørdag 20.oktober 2018 Varna til København 12.00 / 16.00

*Hjemrejsen via Stockholm

Tilladt bagage 15KG kuffert, 15KG golfbag og 6KG håndbagage.

Hotellet

På Lighthouse Golf & Spa Hotel indlogeres man på et af de 168 rummelige dobbeltværelser, der er elegant indrettet i lyse farver. Hotellet har høj standard og værelserne rummer alle moderne faciliteter, herunder minibar, tv, WiFi og balkon eller terrasse med en attraktiv udsigt over golfbanen. Mod et mindre tillæg kan man få værelser med udsigt til Sortehavet.

Sortehavet ligger knap 6 kilometer eller knap 10 minutters kørsel fra resortet - og der tilbydes gratis transferservice til en privat strand. Indenfor resortet findes et mindre supermarked, diverse småbutikker, fitnesscenter, tennisbaner, et utal af andre sportsfaciliteter samt både indendørs- og udendørs pool. En overdådig spa- og wellness afdeling er tilgængelig for resortets gæster - med blandt andet sauna, dampbad, jacuzzi og tyrkisk bad. På resortet findes adskillige barer og restauranter, herunder restaurant Alexandra, hvor morgenmad og middagene serveres. Bemærk at opholdet er med All Inclusive, der gælder alle dage under opholdet - morgenmad, frokost, herunder picnic-poser når man spiller golf, middage, snacks og drikkevarer mm.

Golfbanerne

Golfugen indeholder 5 runder golf - 3 runder på stedets egen golfbane, Lighthouse, designet af Ian Woosnam - 1 runde på BlackSeaRama - 1 runde på udfordrende Thracian Cliffs. På Lighthouse og BlackSeaRama er der gratis trolley, på Thracian Cliffs gratis buggy. Til Lighthouse hører træningsområde, pro-shop og klubhus med egen bar og restaurant. De andre golfbaner har også fine faciliteter. BlackSeaRama og Thracian Cliffs ligger i kort køreafstand fra Lighthouse, og der indgår gratis shuttle service dertil. På fridagen kan der tilkøbes en ekstra runde golf på en af de 3 baner.

Golf

Der vil være 5 dage med spændende turneringer i ugens løb - individuel, par og hold. Matchledelsen er klar med startlister og tider. Max 24 deltagere.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Varna lufthavn og resortet. Endvidere er der shuttle service fra hotellet til og fra golfbanerne BlackSeaRama og Thracian Cliffs.

Ekstra

Der vil være mulighed for ekstra golf, vinsmagning, en tur til stranden, et besøg i den nærliggende mindre by - eller måske blot afslapning!

Turleder

Ole M. Petersen

Pakken indeholder

  • Flyrejsen København - Varna - København
  • Transport af golfbag 15 kg, kuffert 15 kg, håndbagage 6 kg
  • Transfer fra/til lufthavn, resort og golfbaner
  • 7 nætter i dobbeltværelse med udsigt til golfbanen
  • All Inclusive
  • Adgang til resortets spa-faciliteter
  • 5 runder golf - Lighthouse x 3 med trolley, BlackSeaRama x 1 med trolley og Thracian Cliffs x 1 med buggy
  • Matchledelse, turneringer, overraskelser, præmier mm.
Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Bulgarien

BulgarienRejs til Bulgariens naturskønne Sortehavskyst, og vær blandt de første til at opleve en af Europas nyeste og mest afslappende golfdestinationer! Balkan-halvøens største land, Bulgarien, spås af gode grunde en storslået fremtid som golfdestination. Til trods for, at det imponerende land er en af Europas hurtigst voksende feriedestinationer, er Sortehavets signatur golfkyst, naturreservatet Cape Kaliakra, Læs mere