Generelt

Kør 76km stik vest fra Faro lufthavn og man kommer til det meget portugisiske Lagos. Fiskerbyen Lagos er ikke indtaget totalt af turisterne og har stadig den gamle kultur, med hyggelige smalle gader, små butikker, lokale restauranter og et meget charmerende marked, hvor fisk fra nattens fangst, lokale grøntsager, kød og fjerkræ tilbydes fra de mange små boder.
Hele området med byen, marinaen og lange strande er bestemt et besøg værd.

Flyrejsen

Der er mulighed for direkte fly fra København eller Hamburg til Faro.
Alternativt findes fly fra Billund & Aalborg via Amsterdam til Faro med KLM.

Hotellet

Marina Club Lagos Resort ligger tæt ved det hele! Resortet ligger med udsigt og adgang til marinaen, med mange restauranter og barer. Få hundred meter derfra via en gangbro kommer man direkte ind til centrum af byen, med de aldeles charmerende gader og mange butikker, lokale restauranter og barer. De 2 golfbaner, Palmares og Boavista, ligger heller ikke langt væk.

Resortet har 150 suiter og lejligheder fordelt på 1 værelses Studio (T0) og  2 værelses Suiter (T1) samt lejligheder med både 2 og 3 soveværelser. green2green har sikret sig Suiter med soveværelse, stue med kitchenette og badeværelse. Disse T1 Suiter er moderne, særdeles flotte og smagfuldt indrettet – med TV, balkon mm. Vi anbefaler, at man vælger værelser med marina/pool view mod et mindre tillæg.

Her findes også en dejlig bar og et flot mindre SPA område, med adgang mod betaling. Og nævnes skal især restauranten, hvor morgenmaden indtages, med direkte view til marinaen!
Der er desuden fri internet og parkering!

Golfbanerne

Det flotte hotel suppleres af en særdeles spændende golfbane! De 14 runder spilles på Onyria Palmares, med 27 huller. Denne bane har gennemgået en totalrenovering og fremstår som en moderne golfbane med inspiration af links golf undervejs, hvor flere huller løber langs kanten til Atlanterhavet.
Og glæd dig til udsigten fra klubhuset – og banen – det findes absolut ikke bedre.
Palmares ligger blot 10 minutters kørsel fra hotellet.

Transport

Dit longstay ophold på Marina Club Lagos indeholder billeje til 2 personer inklusiv fri km.

Ekstra

Vores agent PAGS - Portugal Algarve Service står til rådighed under dit longstay ophold på Algarvekysten.
Ved ankomst i lufthavnen møder du PAGS, som står klar til at modtage dig med relevante oplysninger om opholdet.

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund, Aalborg eller København - Faro retur
  • Transport af kuffert 20kg, golfbag 15kg og håndbagage 8kg
  • 28 nætter i lejlighed til 2 personer
  • Uden kost
  • Ugentlig rengøring
  • 14 runder golf på Onyria Palmares (27 huller)
  • Billeje til 2 personer inkl. fri km.

Pris per person FRA: DKK 14.995

Mulige tilkøb:
Morgenmad under hele opholdet: DKK 2.200 per person
Marina / Pool view lejlighed: DKK 625 per person

Bestilling

Ring og hør nærmere eller klik på 'Send forespørgsel' i menuen til højre.

Algarve

AlgarveAlgarve er ganske vist Portugals sydligste provins, men det er også den provins der er mest atypisk. For mange år siden var provinsen under afrikansk og maurisk indflydelse og det præger den dag i dag bygningerne. Området er således meget præget af mange “hvide” landsbyer, der passer fint ind i provinsens særdeles behagelige klima. Når Læs mere

Portugal

PortugalDette er et aldeles pragtfuldt golfland og her er vi gode – synes vi selv. Vi benytter os også af rutefly til Lissabon, Oporto samt Faro og her kan man i princippet selv vælge afrejsedag, afrejsetidspunkt og antal dage. Vi flyver både fra København, Billund, Aalborg og Hamburg. Læs meget mere om hoteller og golfbaner Læs mere