Generelt

Rejs med til store oplevelser i “The Land of Smiles”!

Martin Riemenschneider, fra Kalø Golf Klub, er særdeles stedkendt i Thailand og Martin er klar til at lede denne spændende rejse – med historie, kultur, mad, smilende folk, gode hoteller og selvfølgelig flotte golfbaner.

Rejsen starter med KLM fra 3 lufthavne i Danmark til et kortere ophold i Bangkok, med middag og udflugt, og derefter til badebyen Hua Hin. I Hua Hin er der mulighed for at vælge mellem 2 hoteller.

Rejsen gennemføres ved minimum 12 deltagere og der er maksimalt plads til 24. Så vent ikke for længe med tilmeldingen.

Flyrejsen

Flyrejsen er med KLM fra Billund, Aalborg eller København via Amsterdam til Bangkok.

Ud fredag 22.november 2019 Billund-Amsterdam-Bangkok 14:00-15:15/ 17:15-10:05
Hjem fredag 06.december 2019 Bangkok-Amsterdam-Billund 12:15-18:30/ 21:35-22:45

 

Ud fredag 22.november 2019 Aalborg-Amsterdam-Bangkok 12:10-13:35/ 17:15-10:05
Hjem fredag 06.december 2019 Bangkok-Amsterdam-Aalborg 12:15-18:30/ 21:00-22:20

 

Ud fredag 22.november 2019 København-Amsterdam-Bangkok 14:10-15:35/ 17:15-10:05
Hjem fredag 06.december 2019 Bangkok-Amsterdam-København 12:15-18:30/ 19:30-20:55

Tilladt bagage er 23kg kuffert, 23kg golfbag og 10kg håndbagage - på betingelse af medlemskab af KLMs bonussystem Flying Blue. Vi hjælper med tilmelding.
Rejsen er på Economy. Ønskes der opgradering til Business eller Economy Comfort - mod et tillæg - så kontakt os gerne.

Hotellet

I Bangkok indledes rejsen med et ophold på 2 nætter på fantastiske Baiyoke Sky Hotel, beliggende helt i centrum. Og hotellet rækker langt ind i "Sky" eller himlen! Der er 83 etager og selvfølgelig findes der på toppen en bar, med 360 graders udsigt over Bangkok! Velkomstmiddagen er i Crystal Grill på 82. etage! Der venter en STOR og HØJ oplevelse!

I Hua Hin er der 2 muligheder at vælge i mellem - Wannara eller det mere luksuriøse Hilton Hua Hin Resort & Spa - begge beliggende i centrum af byen og i gå-afstand til det meste!

Hotellet Wannara er ikke et luksushotel! Det er pænt og ordentligt med mange faciliteter og svømmebassin mm.
Vi bruger Superior værelser - alle er med safetyboks, køleskab med minibar, elkedel, hårtørrer, frit internet og balkon mm. Morgenbuffeten er pæn og mættende, men ikke overprangende. Kokken laver æg, omelet mm på stedet, ost skal der spørges efter. Wannara er valgt på grund af beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed - og prisen!

Vi har reserveret enkelte værelser på Hilton Hua Hin Resort & Spa - det er luksus! Hotellets værelser bliver renoveret etage efter etage. De gamle værelser kan virke lidt slidte, men alle har stadig en dejlig udsigt med balkon. Det store pool-område er populært og har direkte privat adgang til stranden, hvor man lige om hjørnet finder de eftertragtede strandbarer med lave priser. Morgenmaden er overdådig!

Golf

Hele 7 runder golf skal spilles på rejsen - alle på golfbaner med høj standard.
Alle runder spilles med caddy. Det er en stor oplevelse og gør man rigtig brug af deres viden, får man nok også flere point på scorekortet! Der er mulighed for leje af golfbiler mod betaling. På nogle af banerne er det kun tilladt med en spiller - plus caddy - i en golfbil. På andre er det en golfbil til 2 spillere plus 2 caddies.

Den første runde spilles på vejen fra Bangkok til Hua Hin - på Kaeng Krachan, en bane med 27 lettere kuperede huller. Her er man "langt" ude på landet og forholdene, klubhus mm, kan virke lidt med primitiv end på banerne ved Hua Hin.
De følgende 6 runder spilles ved Hua Hin -  2 runder på Springfield, 1 runde på Lake View,  1 runde på Majestic, 1 runde på Sea Pine og 1 runde på Black Mountain.
Hua Hin banerne ligger i komfortabel køreafstand fra hotellerne, er i top stand og har flotte klubhuse med alle faciliteter.

Martin leder slagets gang og oplyser om tidspunkter, spilleform og holdsammensætninger.

Martin arrangerer også gerne ekstra golf på "fridage", eventuelt på Banyan eller Palm Hills. Den gamle bane Royal Hua Hin er desværre ikke i top stand.

Transport

Der er fælles og egen bustransport mellem lufthavn, Bangkok, Hua Hin og golfbanerne.

Ekstra

I Bangkok er der en heldagsudflugt med frokost og lokal guide. Det bliver en spændende rundtur, hvor man får en fin fornemmelse af hovedstaden og city-livet blandt 12 millioner!

Turleder

Martin Riemenschneider

Pakken indeholder

Følgende indgår i rejsens pris:
• Flyrejsen med KLM til Bangkok
• Transport af golfbag og kuffert
• 2 overnatninger på Baiyoke Sky Bangkok med morgenmad
• Velkomstmiddag på 82. etage i Bangkok!
Heldagsudflugt i hovedstaden, med frokost og guide
• 11 overnatninger i Hua Hin - Wannara eller Hilton - med morgenmad
• 7 runder golf på de udvalgte baner, med caddies
• Indlagt matcher med præmier
• Fælles transport som anført
• Turledelse af Martin Riemenschneider

Pris per person i dobbeltværelse DKK 16.495 (Baiyoke og Wannara)
Tillæg for enkeltværelse DKK 2.995
Pris per person i dobbeltværelse DKK 19.995 (Baiyoke og Hilton)
Tillæg for enkeltværelse DKK 6.500

Følgende indgår ikke i prisen:
• Forsikringer
• Drikkepenge
• Forplejning ud over ovennævnte
• Personlige omkostninger
* Tillæg for enkeltværelse

 

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Thailand

ThailandThailand har det hele! Alt fra frodig regnskov i nord, til fabelagtige palmestrande i syd. Ligegyldigt hvilken thailandsk destination der er målet, står green2green parat til at skræddersy golfrejser til Thailand, ud fra individuelle ønsker og interesser. Fra Danmark går flyrejsen til landets pulserende hovedstad, Bangkok, der absolut skal opleves, når turen går til Thailand. Læs mere