Generelt

På grænsen mellem Spanien og Portugal ligger dette mindre og særdeles charmerende hotel – Hotel Isla Canela Golf – med egen golfbane der ligger lige ved døren og omringer hotellet.

Stranden, Isla Cristina, og byen, Ayamonte, er heller ikke langt væk. Ayamonte har “liv” hele året rundt og her findes restauranter, tapas-barer, torve og indkøbsmuligheder.

Så 7 dage med afslapning, dejlig efterårssol, godt hotel, flot golfbane – og fri golf, halvpension, matcher – alt sammen til en skarp pris. Matchleder Torben Vind fra Silkeborg Ry Golf Club står klar. Det kan næsten ikke blive bedre!

Der er plads til 24 golfspillere i alt. Rejsen gennemføres ved minimum 12 deltagere.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 31. marts 2020 Billund til Sevilla 08.00 / 12.00
Hjemrejse tirsdag 7. april 2020 Sevilla til Billund 12.35 / 16.40

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Hotel Isla Canela Golf har blot 58 værelser. De har alle sove/opholdsrum, flot badeværelse, tv, air-condition, hårtørre, pengeskab og er med balkon/terrasse med udsigt til golfbanen. Der er frit internet i lobbyen og på værelserne.

Opholdet i de dejlige dobbeltværelser er med HALVPENSION - morgenmad og middag. Måltiderne indtages i Thebussem Restaurant, der med flot panoramaudsigt ligger på 1. salen.

I stuen direkte nedenunder restauranten findes den hyggelige bar med tilstødende stor udendørsterrasse. Bar og terrassen tilbyder drinks og snacks efter spillet og om aftenen.

Det udendørs svømmebassin er ikke opvarmet. Der er tillige fri parkering og cykeludlejning mm.

Isla Canela ligger i den sydvestlige Huelva region. Regionen er rig på spansk kultur og seværdigheder. De smukke sandstrande langs middelhavskysten er et besøg værd, og området ved Isla Canela har rig mulighed for at besøge den lokale marina, samt shopping områder til turister.

Golfbanerne

Golfbanen omkranser hotellet. Banens hul 17 og 18 løber langs selve hotellet og der er kun 300 meter til 1.teested. Banen fra 1993, designet af Juan Catarineu, er flad og venlig at gå. Der findes masser af træer, oliven - appelsin og eukalyptus.

I meget kort gåafstand og tæt ved hul 1 findes træningsfaciliteter med drivingrange, bunker, indspil og puttinggreen. Det tidligere klubhus ved 1.hul er indrettet som bar og hyggelig restaurant.

Hotel Isla Canela Golf fungerer nemlig også som klubhus for golfklubbens og golfbanen. Her bestiller man tider i receptionen, lejer golfbiler og finder de gratis trollyes. En lille proshop dækker de mest nødvendige behov til spillet - bolde, handsker, tees mm.

Golfbanen er hyggelig og god udfordring for alle. Skulle man have lyst til spil andet steds er der flere golfbaner i området, både i Spanien og Portugal. Toppen er nok Monte Rei i Portugal, lige på den anden side af grænsen.

Golf

Ugen byder på fri golf alle 7 dage, med gratis trolley .

Der arrangeres 5 dage med spændende matcher. Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform. Matcherne kan være - par - hold - individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller.

Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen. Starttider og holdsammensætning oplyses af matchleder Torben Vind.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla Lufthavn og hotel.

Ekstra

Der vil i løbet af ugen blive arrangeret udflugt eller golf på andre baner - mod tillæg.

Turleder

Torben Vind

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund - Sevilla - Billund
  • Transport af kuffert og golfbag
  • 7 nætters ophold i dobbeltværelse
  • Halvpension med vin/vand/øl til aftensmåltiderne
  • 7 dages golf med trolley på Isla Canela Golf
  • Bustransfer fra/til Sevilla Lufthavn
  • Kyndig matchledelse, turneringer, præmier mm.
Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen er mindre turistet og yderst autentisk med en varm og velkommende befolkning. Områdets største by Huelva har et indbyggertal omkring 150.000 og byder på flere spændende attraktioner. Især Columbus skibene Santa Mariá, Pinta & Santa Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere