Generelt

Rejs med PGA pro Rasmus Rolighed til det Indiske Ocean og oplev et tropisk paradis med lange, brede strande og frodige palmer. Grib chancen og tag med på denne uforglemmelige rejse!
Rasmus er til daglig golftræner i Silkeborg Ry Golfklub og har stor erfaring som matchleder og golftræner på vores ture. Rasmus kender Mauritius og elsker at udforske øens mange skjulte perler.

Flyrejsen

Flyrejsen er med KLM via Amsterdam

Udrejse mandag 21.januar 2019 Billund-Amsterdam-Mauritius 14:05-15:20 / 17:30-07:55
Hjemrejse fredag 1. februar 2019 Mauritius-Amsterdam-Billund 09:50-18:50 / 21:35-22:40

Tilladt bagage 23kg kuffert, 23kg golfbag og 10kg håndbagage - på betingelse af medlemskab af KLMs bonussystem Flying Blue. Vi hjælper med tilmelding.

Hotellet

På den vestlige side af den lille ø ligger det charmerende Hotel Tamarina. Hotellet ligger ved Tamarina bugten, hvor der fra morgenstunden er delfiner, der springer rundt i det turkisblå hav.

Værelserne er dejligt lyse og indrettet i et hyggeligt og naturligt interiør. Alle værelser er med balkon eller terasse med udsigt til enten havet eller haven. Hotellet har 3 forskellige restauranter til rådighed, så der er noget for enhver smag. Dertil kommer der også 3 barer, hvis man har lyst til at hygge sig over en drink om aftenen efter et godt spil golf.

Der er morgen- & aftensmad inkluderet på hotellet.

 

Golfbanerne

Hotellets egen golfbane ligger i baghaven. Banen er en af øens absolut bedste og der er en daglig runde inkluderet i pakken. Banen er til at gå rundt, men buggies kan selvfølgelig lejes for et mindre beløb i klubhuset.

Banen har 18 huller, par 72, og er designet af Rodney Wright, der kombinerer tekniske udfordringer med en udsøgt udsigt over Rempart bjerget og Tamarin bugten.

Golf

Programmet for turen ser således ud:
Tirsdag d. 22. januar
Ankomst til Mauritius. Privat bustransfer til hotellet og eftermiddagen på egen hånd.
Onsdag d. 23. januar
Golf på Tamarina (prøverunde)
Eftermiddagen på egen hånd
Torsdag d. 23. januar
Golf på Tamarina ( 1.turneringsrunde )
Fredag d. 24. januar
Fri golf på Tamarina
Lørdag d. 25. januar
2. turneringsrunde på Tamarina
Søndag d. 26. januar
Udflugt til Ile Aux Cerf – mod tillæg
Mandag d. 27. januar
3.turneringsrunde
Tirsdag d. 28. januar
Fri golf på Tamarina
Mulighed for udflugt
Onsdag d. 29. januar
4. Turneringsrunde
Torsdag d. 30. januar
Fri golf på Tamarina
Mulighed for udflugt
Fredag d. 31. januar
Finalerunde på Tamarina
Lørdag d. 1. januar
Hjemrejse med afgang 14.05

Transport

Der er fællestransfer mellem lufthavnen og hotellet

Ekstra

Der vil i løbet af turen være mulighed for en lang række af udflugter til nogle af øens enestående natur og kulturoplevelser - mod tillæg.

Nævnes kan følgende udflugter:

Heldags ø-rundtur med frokost
Vi besøger byen Curepipe med shoppingmuligheder. Stopper ved Trou aux Cerfs, den sovende vulkan, hvorfra man har en fantastisk udsigt over byen Curepipe og det centrale plateau, Ganga Talao, tillige kendt som Great Basin og der betragtes som en helligdom og hinduismens helligste sted på Mauritius, med forskellige templer og statuer. Endvidere Black River Gorges området, der er kendt for dets storslåede vandfald, grønne skove, og det højeste bjerg på øen. Slutteligt besøges Rhumerie de Chamarel, hvor man vil lære om destillationsprocessen af Rom.

Golf på Ile Aux Cerfs
Udflugten til Berhard Langers Le Touessrok GC - Ile aux Cerfs. Banen ligger på sin helt egen ø og er vel nok den mest kendte golfbane på Mauritius. Banen er en fantastisk oplevelse at spille, med mange vanskelige huller og de smukkest tænkelige omgivelser.

Øhop og svømme med delfiner
Nyd den enestående mulighed for at svømme med delfiner i det åbne hav på denne fuld-dages tur. Cruise i en speedbåd for at støde på delfiner i deres naturlige miljø, besøge den smukke ø Benitiers, og nyde en lækker BBQ frokost.

Port Louis
Havnen ligger i læ i en halvcirkel af bjerge. Byen har masser af karakter. Ved Palmefyldte Place d'Armes, er der nogle særdeles fine franske koloniale bygninger, især regeringens Hus (attende århundrede), og det kommunale teater, bygget omkring samme tid. Der er to katedraler, anglikanske og katolske, en moske, et kinesisk Casino, en fin Højesteret, nogle 18. århundrede tals kaserner samt et naturhistorisk museum.
Man kan også besøge det livlige overdækkede marked kaldet Central Market. Champs de Mars var oprindeligt anlagt af franskmændene til militære parader er nu en væddeløbsbane.
Derudover er Caudan Waterfront Shopping Complex og Craft Market, hvor du vil have mulighed for at samle unikke håndlavede gaver til dine venner og familie.

 

Turleder

Rasmus Rolighed

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund – Amsterdam – Mauritius t/r
  • Transport af golfbag, kuffert og håndbagage - mod tilmelding til KLM Flying Blue
  • 10 nætter i dobbeltværelse på Tamarina
  • Halvpension uden drikkevarer
  • 1 daglig runde golf på Tamarina
  • Træning og indlagte turneringer med præmier
  • Gratis entre til Casela Nature Park inkl. transfer
  • Transfer lufthavn - resort - lufthavn
  • Turledelse, matchledelse og træning af Rasmus
  • Mulighed for udflugter mod tillæg
Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Mauritius

MauritiusEt tropisk golf paradis. I det Indiske Ocean, 800 km øst for Madagascar, ligger Mauritius som en grøn smaragd, omgivet af det turkisblå hav, som skyller mod de kridhvide sandstrande i ly af koralrevet. Alene den lille tidsforskel på 3 timer fra Danmark er en stor fordel. Det er med til at gøre øen til Læs mere