Generelt

Ta’ på golfskole i Spanien med Jan Frej & Fredrik Johnsson med daglig træning, individuel opfølgning og coaching i course- management.

Giv din golfsæson i 2022 en fantastisk start!


Golfskole i Spanien

Start din golfsæson allerede i marts måned i Spanien.  Ugen byder på mulighed for minimum 2 timers daglig træning, som typisk ligger om formiddagen hvor de enkelte facetter i spillet bliver gennemgået i teori med efterfølgende individuel opfølgning og coaching.  Du tilpasser selv fokus og omfang i samråd med Jan Frej og Fredrik Johnsson. Du vil blive undervist i forskellige træningsteknikker og metoder, som kan hjælpe dig med at få mere ud af den tid du til daglig bruger på din golf.

Der er planlagt 5 runder golf, spilles typisk om eftermiddagen, hvor Jan Frej og Fredrik Johnsson følger med. Her følges op på din træning og du kan få input til at arbejde med din course-management (hvordan du kommer bedst rundt på banen).

Jan Frej & Fredrik Johnsson har tilrettelagt et træningsprogram, som skal give dig resultater. De første 3 spilledage er fokuseret på at bringe forandringerne i svingteknik og rutiner med ud i spillet på banen. De sidste 2 dage bliver der sat fokus på at bringe forandringerne for dig med ud i turnering.

Under turen får du tilsendt video og billedmateriale fra din træning. Efter turen får du undervisningsmateriale og træningsøvelser som gennemgår de forskellige emner, der er blevet præsenteret på turen samt tekniske forklaringer på golfteknikken.

Følg op med træning igennem sæsonen i Danmark

Efter turen er der mulighed for opfølgning på din udvikling ved deltagelse i holdtræning eller individuel træning ved Jan Frej og Fredrik Johnsson både indendørs og udendørs.

Flyrejsen

Udrejse tirsdag 15. marts 2022 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 22. marts 2022 Sevilla til Billund 12.35/ 16:40

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Vort "hjem", det 5 stjernede Barcelo Montecastillo Golf Resort, som ligger i udkanten af Jerez de la Frontera i Sydspanien.
Indretningen er flot andalusisk og oser af charme. De 208 værelser (der findes også Villaer) ligger dels med Golf View og dels Standard View. Alle værelser har balkon og selvskrevne moderne faciliteter, herunder frit internet.
Rejsen indeholder Semi All Inclusive på hotellet i form af morgen og aftensmad, samt drikkevarer dagligt fra kl. 17:00-23:00.

Restauranten El Lagar og baren Ricardo´s er for nylig totalrenoverede og begge har en charmerende atmosfære og dejlig hygge. Maden har høj standard.

Golfbanerne

Golfspillet er på berømte Montecastillo Barcelo Golf! Banen er designet af golf legenden Jack Nicklaus og har tidligere lagt græs til Volvo Masters.
Det er høj kvalitet, udfordringer og skøn natur! Der er selvstændigt klubhus med lille proshop, restaurant til grupper, omklædningsfaciliteter og gode træningsfaciliteter.
I området findes flere golfbaner af god kvalitet – nævnes skal Sherry Golf i Jerez.

Montecastillo Golf Club har fornyligt renoveret sine træningsfaciliteter, hvor især short game området har fået en ordentlig overhaling.
Glæd dig til en skøn uge på dette herlige resort.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og resortet.

Ekstra

På fridagen er det muligt at tilmelde sig en udflugt, arrangeret af vore guider på stedet, mod tillæg.
Tæt ved resortet ligger Sherryhuset Tio Pepe, som kan besøges samtidig med den smukke Jerez bymidte.
Dagen kan også bruges på mere golf, eller måske blot til afslapning på resortet.

Turleder

Jan Frej & Fredrik Johnsson

Pakken indeholder

  • Flyrejsen til & fra Sevilla
  • Transport af golfbag & kuffert
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Semi all inclusive (morgenmad & middage samt drikkevarer fra 17:00 - 23:00)
  • 5 runder golf på Montecastillo Golf Club
  • Trolley under golfrunderne
  • Turledelse ved Jan Frej & Fredrik Johnsson
  • Træning inklusiv rangebolde ved Jan & Fredrik
  • Indlagte matcher og præmier
  • Transfer / bustransport mellem lufthavn og hotel

Pris per person: DKK 11.895

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere