Generelt

Her får du muligheden for, at komme med på vores matchtur til Skotland med direkte fly fra Karup!
Grib chancen og tilmeld dig mens der er plads.
Peter Grinsted fra green2green står klar til, at styre denne spændende matchtur, med ægte links golf lige nord for Dundee i Skotland.
Med komfortabelt og direkte fly fra Karup til Dundee – ophold på et charmerende 4 stjernet hotel – 3 runder golf på Montrose Lins ved havet og meget mere.

Flyrejsen

Direkte fra Karup til Dundee med DAT

Udrejse søndag d. 9. september 2018 Karup - Dundee 09:30- 10:35
Hjemrejse torsdag d. 13. september 2018 Dundee - Karup 11:30 - 14:30

Tilladt bagage 15kg kuffert, 15kg golfbag og 5kg håndbagage.

Hotellet

I selve byen Montrose, ikke langt fra centrum og tæt ved Montrose Golf Links, tilbydes dette dejlige hotel. The Links Hotel er fra 1800 tallet og oprindeligt bygget som hjemsted for en lokal familie.
The Links Hotel har 36 værelser, der alle er renoverede og oser af Skotsk charme. Stedets restaurant serverer traditionel Skotsk mad og i den typisk britiske bar tilbydes gode “pints” og whiskys.

Opholdet er med morgenmad samt mulighed for spisning med gruppen ved flere lejligheder. Omkring hotellet findes også flere lokale restauranter og nævnes skal også de hyggelige ”society” klubhuse ved golfbanen.
Montrose Golf Links ligger 800 meter fra hotellet og nøjagtig som i St. Andrews går man til og fra banen. Det er selvfølgelig frit for om man hellere vil bestille taxa.

Golfbanerne

Montrose Links har en historie, der går helt tilbage til 1562 og banen er verdens syvende ældste. Montrose Medal ligger ved kysten og byder på traditionel links i klitlandskabet. Banen er designet af ingen mindre end Harry S Colt, som står bag utallige mesterværker verden over.
Medal Course er ved flere lejligheder brugt til kvalifikation til The Open og byder på høj kvalitet.

Foruden Montrose Medal spiller vi også Forfar Golf Club, som ligger lidt inde i landet. Denne bane er designet af Old Tom Morris og byder på Inland Links.
Banen ligger 30 minutter fra Links Hotel Montrose og her findes 18 fremragende huller, som er bygget i skovlandskab.

I området findes mange golfbaner, og på fridagen kan disse arrangeres efter ønske. Her kan bl.a. nævnes Carnoustie Championship, som i 2018 er vært for The Open.

Golf

Der arrangeres flere spændende turneringer i løbet af dagene - par, hold, individuelt mm. Matchturen kan maksimalt have deltagelse af 44 spillere. Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen. Starttider mm. oplyses på destinationen og selvfølgelig er der præmier til de bedste.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Dundee lufthavn og The Links Hotel. Efter ankomsten til Dundee lufthavn er der 65km/ 1 times kørsel til Links Hotel - vort "hjem" i de 4 dage!
Der er også arrangeret bustransport til og fra Forfar Golf Club.

Turleder

Peter Grinsted

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Karup/Midtjyllands Lufthavn - Dundee - Karup/Midtjyllands Lufthavn
  • Transport af golfbag, kuffert og håndbagage
  • 4 nætter i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • 3 runder golf - 2 x Montrose Medal og 1 x Forfar Golf Club
  • Transfer/bustransport fra/til Dundee lufthavn og til/fra Forfar GC
  • Matchledelse, indlagte turneringer og præmier mm

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Dundee

DundeeDundee er Skotlands fjerde største by og blandt andet kendt som den mest solskindsberigede by i Skotland. En kompakt kulturel oase hvor der er nok at give sig til og opleve. Der sker nemlig altid noget i Dundee, byens beboere elsker at gøre ting i fællesskab, hvad enten det er de moderne udstillinger i Dundee Contemporary Arts Centre drikke Læs mere

Skotland

SkotlandSkotland – et land med stolte traditioner og barsk skønhed, der absolut skal opleves! De fleste kender til den skotskternede kilt, det ildrøde hår, den stærke skotske whisky og det uforståelige sprog – vellidte kendetegn, der dog kun udgør en minimal del af Skotlands kultur og traditioner. Den skotske kultur er særligt fremtrædende i hovedstaden Læs mere