Generelt

Dette er vores første matchtur med direkte fly til Murcia regionen. Murcia ligger i en klimalomme syd for Alicante området. Man er begunstiget af mange solskinstimer og et spændende ørkenagtigt landskab samt beliggenheden ud til Middelhavet.
Matchturen er med ophold på det nyligt åbnet 5* Sheraton hotel og spil på 2 golfbaner. Læg dertil halvpension og fri bar om aftenen, så kan det næsten ikke gå galt!
Team green2green står klar til at lede ugen, med matcher i en lun efterårssol.
Der er plads til 36 golfspillere.

Flyrejsen

Flyrejsen er med Airbus fra danske DAT

Udrejse tirsdag 13.november 2018 Billund til Murcia 08.00/ 11.45
Hjemrejse tirsdag 20.november 2018 Murcia til Billund 12.35/ 16.25

Tilladt bagage er 15KG kuffert, 15KG golfbag og 8KG håndbagage per rejsende.

Hotellet

Vi skal bo på SHERATON!
Tæt ved lufthavnen i Murcia finder man det nyåbnede og 5* Sheraton Hacienda del Alamo Golf & Spa Resort! Dette er et moderne Sheraton golfhotel med 156 værelser langs første hul på stedets golfbane. De 128 standard værelser og 26 suiter har høj kvalitet og alle tænkelige faciliteter. Værelserne omkranser gårdhaven og et poolområde, hvor der selvfølgelig er en poolbar.
I hovedbygningen findes reception, bar, restauranter, spa mm. Morgenmad og middage indtages i den store restaurant og desuden findes en ala carte restaurant med japansk/peruviansk tema.
Opholdet er i standard værelse, med tillæg for enkeltværelse. BEMÆRK at opholdet er med halvpension og drikkevarer om aftenen (øl/vand/vin) fra 18.00 til 22.00!
I spa/wellness-afdelingen finder man saunaer, spabade og et stort udvalg af behandlinger. Der kræves særskilt betaling for behandlinger. lækkert.

Golfbanerne

Lige ved fordøren ligger stedets golfbane, Hacienda del Alamo Golf Course. Banen er designet af Dave Thomas og er en fantastisk golfbane, hvor der allerede er blevet arrangeret flere kvalifikationsturneringer til Europa Touren. Man spiller omgivet af mandel og oliven-træer, og mixet med flere nye søer gør golfbanen visuelt enestående. Banen er en glimrende udfordring!
Der er fine træningsfaciliteter, driving range, 6 golfhuller og 2 putting greens mm. Der er også selvstændigt klubhus med bar/restaurant, proshop, udlejning af trolleys mm.
Vi spiller 4 runder golf på Alamo - med gratis trolley.
Og vi har en udflugtsdag, hvor vi spiller nærliggende La Manga South - med gratis trolley. La Manga er et meget berømt sportsresort, med 3 golfbaner, utallige tennis og fodbold-baner mm.

Golf

Ugens 5 runder golf spilles, som nævnt ovenfor, på stedets bane, Alamo x 4 og nærliggende berømte La Manga South x 1 - alle dage med fri trolley!
Der arrangeres flere spændende turneringer. Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantallet og matchform. Matcherne kan være - par - hold - individuelt. Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen. Starttider og holdsammensætning oplyses af de dygtige matchledere på resortet. Selvfølgelig er der præmier til de bedste.

Transport

Der er fælles bustransport fra/til Murcia lufthavn og resortet samt til/fra La Manga.

Ekstra

Selve middelalderbyen Murcia, eller den endnu ældre Cartegena er bestemt et besøg værd på fridagen. Middelhavet kan måske også friste. Eller blot afslapning / spabesøg.

Turleder

Ole M. Petersen

Pakken indeholder

  • Flyrejsen direkte til Murcia fra Billund
  • Transport af golfbag 15KG, kuffert 15KG og håndbagage 7KG
  • 7 nætters ophold i standard dobbeltværelse på 5* Sheraton
  • Halvpension, morgenmad og middage, med vin/vand/øl
  • Fri bar fra 18.00-22.00 dagligt vin/vand/øl
  • 4 runder golf på Hacienda del Alamo Golf
  • 1 runde golf på La Manga South
  • Fri brug af trolley alle 5 spilledage
  • Bustransfer fra/til Murcia lufthavn og til/fra La Manga
  • Golfuge - matcher, turneringsledelse, præmier mm.
Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Murcia

MurciaI Murcia regionen er der over 3.000 solskinstimer om året og her findes enorme sandstrande, samt små hyggelige kulturfyldte byer. Murcia ligger i det sydøstlige Spanien og er begunstiget af et dejlig middelhavsklima, som gør området meget attraktivt for golfspillere. Området er Spaniens største leverandør af citroner, som opdyrkes hovedsagelig ved hjælp af kunstvanding. Endvidere Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere