Generelt

Oplev en ny og spændende destination på denne matchtur – Belfast og Nordirland! Landet har det hele – storslået golf, storslået natur og en til tider meget voldsom historie.

Vi flyver med eget “privatfly” fra København og direkte til Belfast International Airport.

Nordirland er en del af kongeriget United Kingdom / Storbritannien og dermed nu ikke i EU. I Nordirland bruger man britiske pund £. Den 3.maj i år er det 100 år siden opdelingen af øen Irland i 2 dele, republikken Irland og Nordirland – efter opstanden og de voldsomme kampe mellem irlænderne og englænderne. Den dag i dag er der fortsat “uenighed” om Nordirlands tilhørsforhold. Det er også årsagen til spændingerne, i Nordirland, mellem katolikker og protestanter.

Belfast er hovedstaden og er, efter Dublin, den næststørste by på hele øen. Belfast ligger smukt ud til det Irske Have, ved mundingen af Lagan floden. Efter mange års religiøse og borgerkrigslignende tilstande er storbyen, og hele landet, igen blomstret op til at være et større europæisk turistmål. Nordirerne byder velkommen, med åbne arme, til et land fyldt med utrolige naturoplevelser, topklasse restauranter, autentisk irsk gæstfrihed og ikke mindst verdensklasse golfbaner mm. Glemmes må ikke deres fantastiske whiskey, Bushmills, og Titanic museum, det er nemlig her det sagnombundne skib blev bygget! Der er også områder i storbyen, der minder om “borgerkrigen”. Der er arrangeret byrundtur med en lokal guide.

Vores “hjem” på turen ligger i hjertet af hovedstaden – Hotel Europa har en historie helt for sig selv.

Vi spiller spændende golf på Royal Belfast Golf Club, Scrabo Golf Club og Castlerock Golf Club – læs mere om dette længere nede.

Guide på turen bliver Ole M Pedersen. Ole er dygtig og har været på rundrejse i Nordirland flere gange. Vi er i gode hænder!

Flyrejsen

Vi flyver med eget "privatfly".

Udrejse onsdag 8. september 2021 København til Belfast 08.00/ 09.30
Hjemrejse søndag 12. september 2021 Belfast til København 17.30/ 20.30

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 7kg håndbagage.
Der en tidsforskel på 1 time mellem Danmark og Nordirland.

Hotellet

Europa Hotel i hjertet af Belfast er både verdensberømt og til dels berygtet.
Det er verdensberømt på grund af den elegante indretning og rige historie, med besøg af store navne og kendisser. Det er et klenodie i Belfast.
Det er berygtet, fordi hotellet mange gange blev bombet under "borgerkrigen". Det sker ikke mere!!
Hotellet ligger tæt ved de største turistattraktioner, herunder Ulster-museet, Grand Opera House, The Town Hall, Titanic, Waterfront Hall og SSE Arena. Måske vigtigst af alt er det genbo til den kendte Crown Liquer Pub!!
Hotellet har i alt 272 værelser og oser af elegance. Det er selvfølgelig moderne indrettet - med alle faciliteter.

Golfbanerne

Golf i Nordirland er noget helt særligt og helt fantastisk! Royal County Down, tæt ved grænsen til Irland, anses som værende verdens bedste golfbane - Royal Portrush var sidst vært for The Open - Rory McIlroy, Darren Clarke og Graeme McDowell kommer alle fra Nordirland. Golfbaner og golfoplevelser ligger som perler på en snor!

Vi har valgt at udforske golfbaner, der afspejler landets natur. Da vores base er i Belfast er det et must, at vi ligger vej forbi Royal Belfast Golf Club, der er en charmerende perle på den østlige side af byen. Her venter en klassisk parkbane designet af den yderst anerkendte banearkitekt Harry Colt. Senere har Mackenzie & Ebert redesignet banen, så den fremstår mere moderne og tilgængelig for alle spillere. Der er storslåede udsigter fra det pompøse klubhus.

Derudover ligger vi også vejen forbi Scrabo Golf Club, en såkaldt "heathland" bane. Scrabo ligger på en bakketop med smuk udsigt over landskabet. De kuperede fairways er fyldt med "berygtede" gorse buske, der i fuld flora har en gylden gul farve og skaber et dramatisk udtryk til banen.

Sidst besøger vi, lidt nordpå, Castlerock Golf Club. Golfbanen er en klassisk linksbane, der ligger på kanten af havet ved den lille by, Castlerock, og ikke langt fra Open banen, Royal Portrush. Klubbens historie går helt tilbage til 1901. Harry Colt er igen geniet bag mesterværket og banen er, som nævnt, en klassisk linksbane, med kuperede fairways og drilske greens. Første tee spilles nærmest fra byen og herfra går turen mod det barske hav. Senere på runden bliver man mødt af de storslåede klitter og smalle fairways.

Vores guide, Ole M Pedersen, er matchleder på de spændende indlagte turneringer!

Transport

Der er fælles transport mellem lufthavn, hotel og golfbaner.

Turleder

Ole M Pedersen

Pakken indeholder

  • Flyrejsen fra København - Belfast - København med *privatfly
  • Transport af golfbag og kuffert
  • 4 nætters ophold i dobbeltværelse (Enkeltværelse mod tillæg)
  • Morgenmad
  • 1 runde golf på Castlerock
  • 1 runde golf på Royal Belfast
  • 1 runde golf på Scrabo
  • Match og turledelse, indlagte turneringer og præmier mm.
  • Byrundtur i Belfast med lokal guide
  • Alle transfers

Pris per person: DKK 9.995

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Nordirland

NordirlandI den nordøstlige del af øen Irland og med et areal omkring en sjettedel af øens samlede areal ligger Nordirland, som en skøn perle ud mod det irske hav. Du kan være blandt den første strøm af besøgende, der rejser til Nordirland og får øjnene op for det oversete hjørne af Europa. Du vil møde Læs mere