Generelt

Vi prøver igen noget spændende nyt!

Vi indsætter vores eget ATR fly fra flyselskabet DAT og flyver direkte fra Karup-Midtjyllands Lufthavn til franske Deauville, ca. 2 timer vest for Paris, i Normandiet!

Normandiet var vore forfædres land i det franske – deraf navnet. Normandiet blev “foræret” til Vikingerne, mod at lade Paris være i fred. Befolkningen er stadig stolt af deres nordiske baggrund.

Normadiet og dets strande er også “kendt” fra 2. verdenskrigs invasion af de allierede, hvilket præger hele området. Byen Deauville – og Trouville – har gennem mange årtier været “legepladsen” for de rige – og det er den stadig!

Vi starter vores eventyr med en åbningsmatchtur – kom med til Deauville og Omaha Beach – tilmeld dig og vær med til det hele!

Flyrejsen

Flyrejsen er med vores eget direkte ATR fly fra DAT, Danish Air Transport

Udrejse mandag 1. oktober Karup til Deauville 09:00/ 11:30
Hjemrejse fredag 5.oktober 2018 Deauville til Karup 12:30/ 15:00

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 5kg håndbagage per person. Af hensyn til bagagepladsen må kufferten ikke være med hård skald, den skal gerne være blød.
Der er plads til 46 passagerer.

Hotellet

Deauville er de riges legeplads, med mondæne hoteller, flotte restauranter og mærkevare-butikker i flertal. Stranden er indbydende og det mere "normale" Trouville ligger blot ebn kort gå/køretur over en bro, mod nord.

Vi bor højt hævet over byen på klassiske Hôtel du Golf Barriére. Hotellet  ligger på golfbanen, er for nyligt gennemrenoveret og byder på en aldeles afslappet og moderne atmosfære.

Værelserne er flot indrettet med rene linjer og med kræs for detaljer og materialer. Udsigten er enten mod golfbanen, eller byen og bugten.

Restauranten, The Lassay, har panoramaudsigt over Deauville og bugten. Dette kan nydes i fulde åndedrag fra terrassen. The Green Bar kan tilfredsstille en hver tørst og et hvert ønske om cocktails mm.

Hotellet har frit internet og der er tillige fri adgang til et mindre spa-område.

I det nærliggende selvstændige golfklubhus findes også restaurant og bar.

Golfbanerne

To runder golf spilles på New Golf Barriére Deauville. Banen ligger bogstaveligt lige uden for hotellets fordør. Der er 27 huller, fra 1929, designet af selveste Henry Cotton og Tom Simpson. Det er udfordrende huller i et gammelt parklignende landskab med flotte udsigter, og banen betragtes af mange som en af de smukkeste i Frankrig. Golfklubben har selvstædig restaurant, bar og proshop.

En runde spilles på Golf d' Omaha Beach Sea Course. Vi kører i bus til klubben, der ligger i første række ud til Atlanterhavet med et spektakulært view. Tankerne kan let gå tilbage til de mange liv, der blev mistet der, under 2. verdenskrig. Der er 2x 18 huller og vi spiller La Mer! Der er også klubhus med restaurant, bar, proshop mm.

 

Golf

Åbningsmatchturen spilles over 3 runder, der danner rammen for Normandiet Autumn Classic 2018.

2. og 4.oktober spilles New Golf Barriere Deauville. 3.oktober spilles Omaha Beach GC La Mer.

Der spilles i en eller to rækker, afhængig af deltagerantallet. Der reguleres ikke handicaps i løbet af turneringen. Starttider oplyses på resortet. Der er præmier til de bedste.

Transport

Der er bustransfer mellem Deauville lufthavn og hotellet - en tur på blot 10 kilometer og ca. et kvarter. Der er tillige fælles bustransport til/fra Omaha Beach GC.

Ekstra

På ankomstdagen den 1.oktober er der reserveret starttider fra 13.00 på New Golf Barriere Deauville, hvis man ikke kan vente! Greenfee er €56 (ca. DKK 420), der betales på dagen og stedet.

Normandiet er berømt for dets æbler og Calvados. Der arrangeres en udflugt til "Calvados Experience", mod en mindre betaling til transport og entre.

Hotellet har normalt en gratis shuttleservive til centrum af Deauville, med de mange butikker og restauranter.

Bemærk, at Deauville har en City-Tax, der skal betales kontant til hotellet. Beløbet er ca. €1,65 per person per nat - ca. €6,60 for de 4 nætter.

Turleder

Turleder Torben Vind / Ole Grauting

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Karup/Midtjyllands Lufthavn - Deauville - Karup/Midtjyllands Lufthavn
  • Transport af golfbag, kuffert, håndbagage
  • 4 nætter i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • 3 runder golf på New Golf Barriére Deauville og Omaha Beach
  • Bustransport til/fra Deauville lufthavnen og Omaha Beach
  • Matchledelse, golfturnering, præmier mm

PRIS PER PERSON DKK 6.995 i dobbeltværelse
Tillæg enkeltværelse DKK 2.500

 

Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Frankrig

FrankrigI Frankrig er der mere end 500 golfbaner og stadig flere på vej. Nogle af de største arkitekter har sat deres præg på banerne, heriblandt Robert Trent Jones Snr & Jnr, Nicklaus, Hawtree, Pete Dye, Gary Player, Robert Von Hagge, Ronald Fream, Tom Simpson og Peter Alliss. Nogle steder ligger fairway’en lige ud til havet, Læs mere