Generelt

Tag på matchtur med Pro Carsten Klingenberg fra Birkemose Golf Club til det lille hyggelige Hotel Nuevo Portil Golf beliggende mellem El Rompido og Huelva, tæt ved stranden og med egen 18-hullers golfbane. Carsten står klar til at lede træning og hyggelige matcher. Opholdet er med halvpension.

Flyrejsen

Udrejse tirsdag 9. november 2021 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 16. november 2021 Sevilla til Billund 12.35/ 16.40

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Hotel Nuevo Portil Golf har en egen charme. Opholdet er i dobbeltværelser af god standard. De 68 værelser har sove/opholdsrum, flot badeværelse og terrasse/balkon med udsigt til golfbanen eller poolområdet.

Til rådighed er frit internet/ wifi overalt, fri parkering, udendørs svømmebassin. Endvidere har hotellets gæster fri adgang til et mindre Spa Center med sauna, dampbad mm – diverse behandlinger kan bestilles mod betaling.

Alle måltider og drinks indtages i stedets “Restaurante Albatros” og baren “Nineteenth”. Der er også  A la Carte i “Restaurante Enebrales”. I den mindre by Nuevo Portil, ca. 2km væk, ligger et godt supermarked og enkelte forretninger. I gå-afstand ved hul 2 findes også en Irsk Pub mm.

Golfbanerne

Golfspillet er på stedets egen golfbane Golf Nuevo Portil, der ligger lige uden for døren og er en del af resortet. Banen har en fin standard, med udfordringer for en hver og den skønne natur med forskellige udsigter over Atlanterhavet kan nydes i fulde drag.

På visse huller kommer man lidt tæt på bebyggelse og man skal måske gemme driveren væk! Der er en lille proshop, omklædningsfaciliteter – og udmærkede træningsfaciliteter.

Golf

Ugen byder på fri golf alle 7 dage, med gratis trolley
Der arrangeres 5 dage med spændende matcher.

Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform. Matcherne kan være - par - hold - individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller.

Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen. Starttider og holdsammensætning oplyses af matchleder Carsten Klingenberg på resortet og selvfølgelig er der præmier til alle matcherne.

På denne tur er der også 4 dage med gratis undervisning inklusive træningsbolde, så skulle svinget drille i løbet af ugen, er der rig mulighed for at få tilrettet dette :-)

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og hotellet.

Ekstra

Nuevo Portil ligger blot 100km fra Faro lufthavn og 120km fra Sevilla – mellem El Rompido, populære Punta Umbria og ikke langt fra Huelva. Med direkte udsigt til Atlanterhavet, ved floden Piedra og områdets naturpark findes dette mindre dejlige resort med egen golfbane.

I området ligger der op til 4km flot badestrande, hvor man kan nyde solen i en, eller flere, af området årlige 300 solskinsdage. I området kan man tage på udflugt og opleve den smukke spanske natur, eller tage på guidede turer til det historiske byer der ligger omkring.

Turleder

Carsten Klingenberg

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund til Sevilla
  • Transport af golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension
  • 7 dages fri golf på Golf Nuevo Portil med trolley
  • Gratis undervisning
  • Tee times alle dage fra Kl. 10.00
  • Matcher med præmier
  • Transfer fra/til lufthavn og resortet

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Huelva

HuelvaCosta de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest. Regionen er mindre turistet og yderst autentisk med en varm og velkommende befolkning. Områdets største by Huelva har et indbyggertal omkring 150.000 og byder på flere spændende attraktioner. Især Columbus skibene Santa Mariá, Pinta & Santa Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere