Generelt

Velkommen til matchtur med green2green til Playa Granada Club Resort! 

Nyd starten på efteråret på det skønne Playa Granada Club Resort med masser af socialt samvær og strandture i solskin, ved Atlanterhavets kant.
Resortet har alt, hvad der behøves, og med All Inclusive kan du trygt lade pungen blive i baglommen!

Turen går direkte fra Aalborg til Malaga med Great Dane Airlines. Ønskes der fly fra København så kontakt os gerne herom.

Matchlederne, Karen og Peter Dalsgaard står klar til at styre denne spændende matchtur i den milde efterårs varme i det sydlige Spanien.
Så hvad venter du på? Sørg for at sikre din plads på denne spændende matchtur.

Matchturen består af 5 runder golf på Los Moriscos Golf, hvor der selvfølgelig spilles turnering om præmier – må den bedste golfspiller vinde!

Flyrejsen

Der flyves med Great Dane Airlines

Udrejse søndag 3. oktober 2021 Aalborg til Malaga 16.00 / 19.55
Hjemrejse søndag 10. oktober 2021 Malaga til Aalborg 20.50/ 00.50

Tilladt bagage er 20KG kuffert, 15KG golfbag og 8KG håndbagage.

Hotellet

Playa Granada Club Resort & Spa har alt hvad du behøver til, en afslappende golfferie under solen.
Hotellet ligger direkte ud til en dejlig sandstrand, hvor du kan slappe af på en behagelig solseng med en god bog.
Hotellets 329 værelser ligger spredt i mindre bygninger i en stor, velholdt have.

Opholdet er i standard dobbeltværelser, men der er rig mulighed for at tilkøbe større værelser eller værelse med havudsigt.

Er man interesseret i en spektakulær udflugt udenfor golfbanen kan vi varmt anbefale Granada by, der blot ligger 30 minutters kørsel fra hotellet. Her skal man naturligvis opleve det storslåede “røde slot” Alhambra.
Besøger man hotellet i vintermånederne er det muligt at køre til Sierra Nevada på blot 1 time og stå på ski. 5 dages golf og en fridag på ski?

Den nærliggende Motril er en hyggelig by med omkring 50.000 indbyggere. Hovedattraktionen i Motril er byens rådhus, en imponerende bygning i barok-stil, der blev bygget i 1631.

Golfbanerne

Golfbanen “Los Moriscos” har masser af udfordringer, især i form af søer og åer, så selv om den ikke er forfærdelig lang, en par 70 bane, er der mange spændende elementer. Banen er stort set helt flad og nem at gå, men har du brug for en buggy, så notér det gerne i din bestilling.

Banen spilles for foden af de smukke bjergkæder og helt ud til havet. På den ene side af Los Moriscos Golf, og tæt ved flere af banens huller, har du havet, og på den anden side de smukke bjergkæder. Netop bjergkæderne kan i vintermånederne stadig være sneklædte - et smukt syn.

Transport

Der er arrangeret fælles transport mellem lufthavn og hotel.

Turleder

Karen & Peter Dalsgaard

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Aalborg - Malaga - Aalborg
  • Transport af golfbag og kuffert
  • 7 nætters ophold i standard dobbeltværelse
  • All Inclusive
  • 5 runder golf på Los Moriscos Golf
  • Trolley til de 5 golfrunder
  • Matcher,  præmier, matchledelse mm.
  • Transfer mellem lufthavn og hotel

Pris per person: DKK 9.695

Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere