Generelt

Tag med på en spændende match- og træningstur til Playa Granada Resort, som ligger nær Motril på den østlige side af Malaga. Her finder du alt, du skal bruge, til en afslappende golfferie. Hotellet ligger direkte ud til en dejlig sandstrand, hvor du kan slappe af på en behagelig solseng med en god bog. Hotellets 329 værelser ligger spredt i mindre bygninger i en stor, velholdt have. De største værelser kan rumme op til 4 personer, og du har mulighed for at bestille et værelse med havudsigt.

Der er plads til 16 golfspillere i alt. Rejsen gennemføres ved minimun 10 deltagere.

Flyrejsen

Flyrejsen er med Norwegian

Udrejse onsdag 22. april 2020 Billund til Malaga 07:30 - 11:15
Hjemrejse onsdag 29. april 2020 Malaga til Billund 12:10 - 15:55

Tilladt bagage er 20kg kuffert, 15kg golfbag og 10 kg håndbagage.

Golfbanerne

Golf Los Moriscos er en 18-hullers golfbane, der kan spilles på ca. 4 timer. Her får du en flot bane med udsigt over middelhavet samt Sierra Nevada. Banen er flad og let at gå.

Golf

Golf spilles på Los Moriscos, hvor vi spiller 5 dage. Der vil være matcher alle dage og man spiller altid sin egen bold alle 18 huller. Der vil være præmier til de bedste. Der er ligeledes 5 dage med undervisning. Peter spiller en runde med alle deltagere og giver selvfølgelig gode råd med på runden.

Turleder

Peter Ellebye

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund til Malaga
  • Transport af kuffert & golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse med halvpension
  • 5 dages golf på Los Moriscos Golf
  • Transfer fra/til lufthavn og hotel
  • 5 matchdage med præmier (alle deltagere spiller minimum en runde med træneren).
  • 5 dage med undervisning inkl træningsbolde.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Costa del Sol

Costa del SolCosta del Sol i den sydlige del af Spanien har i mange år været et yndet rejsemål for danske golfspillere. Og for mange har dette været deres første smag på golf i udlandet. Costa del Sol er en del af regionen Andalucien, der byder på kulturbyer, som Ronda, Granada og Sevilla, sandstrande langs den snoede Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere